Περπάτησαν 300 χλμ σε επτά μέρες στη μνήμη των θυμάτων της έκρηξης στην Κύπρο

Με χειροκροτήματα και συνθήματα υποδέχθηκε πλήθος κόσμου έξω από το προεδρικό μέγαρο της Κύπρου τους περίπου 100 πεζοπόρους που ξεκίνησαν πρ...

Με χειροκροτήματα και συνθήματα υποδέχθηκε πλήθος κόσμου έξω από το προεδρικό μέγαρο της Κύπρου τους περίπου 100 πεζοπόρους που ξεκίνησαν πριν μια βδομάδα απ' το σημείο “0” της τραγωδίας στη ναυτική βάση της Εθνικής Φρουράς.
Περασμένα μεσάνυχτα έφτασαν οι πεζοπόροι και το πλήθος τους υποδέχθηκε με συνθήματα όπως «Αδέλφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε», «’Ήρωες Αθάνατοι», «13 παλικάρια σκοτώθηκαν, γιατί, γιατί, γιατί», «Το αίμα κυλάει, δικαιοσύνη ζητάει».
Επικεφαλής της πορείας ήταν δεκατρείς οδοιπόροι, στις άσπρες φανέλες των οποίων ήταν οι φωτογραφίες των 13 θυμάτων. Ακολουθούσε ένα μεγάλο πανό με τα ονόματα των θυμάτων. Στη συνέχεια ήταν συγγενείς των θυμάτων και ακολουθούσαν οι υπόλοιποι πεζοπόροι.
Τους πεζοπόρους υποδέχτηκε με θερμά λόγια η μάνα των αδικοχαμένων διδύμων Χριστάκη και Μιλτιάδη Χριστοφόρου, η οποία τόνισε ότι η δικαίωση και η ανάπαυση των ψυχών των θυμάτων θα έλθει μόνο με την τιμωρία των ενόχων και την αποκατάσταση ενός πραγματικού κράτους - δικαίου.ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item