Ρεκόρ αργοπορίας φέτος στην ανακοίνωση των βάσεων...29 Αυγούστου θα μάθουν τα παιδιά που έχουν περάσει και μετά τρέξτε να βρείτε σπίτι καλά μου ποδαράκια!

Παρά τις χθεσινές δηλώσεις του γ.γ. του υπουργείου Παιδείας Βασίλη Κουλαϊδή ότι οι βάσεις θα έχουν ανακοινωθεί έως τις 25 Αυγούστου, η υ...

Παρά τις χθεσινές δηλώσεις του γ.γ. του υπουργείου Παιδείας Βασίλη Κουλαϊδή ότι οι βάσεις θα έχουν ανακοινωθεί έως τις 25 Αυγούστου, η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε σήμερα ανακοίνωσε ότι τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τελικά 4 ημέρες αργότερα, στις 29 Αυγούστου.
Που σημαίνει οτι όλα πάνε πίσω για χιλιάδες οικογένειες και υποψήφιους φοιτητές αφού θα ψάχνουν τελευταία στιγμή σε ποιά πόλη θα βρούν σπίτι και θα οργανώσουν την ζωή των παιδιών τους.

Η υπουργός Παιδείας ανακοίνωσε οτι τελικά οι βάσεις θα ανακοινωθούν στις 29/08 και έριξε την ευθύνη στο γεγονός οτι άργησαν να βγούν τα αποτελέσματα για τις στρατιωτικές και τις αστυνομικές σχολές.

Τέλος, την ερχόμενη Τετάρτη ψηφίζεται στη Βουλή, ο νέος Νόμος Πλαίσιο για τα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item