Ασυγκίνητοι οι καταναλωτές στις εκπτώσεις. Πτώση τζίρου 25% δηλώνουν οι έμποροι

Κατά 25% χαμηλότερος είναι ο τζίρος των πρώτων είκοσι ημερών των εκπτώσεων σε σύγκριση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα, σύμφωνα με στοιχε...

Εκπτώσεις: Πτώση τζίρου 25% δηλώνουν οι έμποροι
Κατά 25% χαμηλότερος είναι ο τζίρος των πρώτων είκοσι ημερών των εκπτώσεων σε σύγκριση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα, σύμφωνα με στοιχεία των Εμπορικών Συλλόγων όλης της χώρας, τα οποία συγκέντρωσε η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ).

Η εν λόγω μείωση εκτιμάται ως η μεγαλύτερη της τελευταίας τριετίας. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία των τοπικών συλλόγων, 8 στους 10 εμπόρους επιβεβαιώνουν την πτωτική πορεία του τζίρου τους, 2 στους 10 δηλώνουν ότι ο τζίρος τους κινείται στα (χαμηλά) περσινά επίπεδα, ενώ υπάρχουν εμπορικοί σύλλογοι που αναφέρουν πτώση του τζίρου μέχρι και 60%.
Η ΕΣΕΕ σημειώνει ότι τα μεγάλα ποσοστά των εκπτώσεων στις βιτρίνες των καταστημάτων δεν συγκίνησαν τους καταναλωτές που εμφανίζονται πολύ διστακτικοί στις αγορές τους, παρά τις κατά τουλάχιστον 15% φθηνότερες φετινές εκπτωτικές τιμές.

ΠΗΓΗ : ethnos.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item