25 εκατομμύρια χρήστες στο Google+. Είναι επισήμως το πιο γρήγορα αναπτυσσόμενο site όλων των εποχών

Σύμφωνα με μέτρηση που έδωσε στην δημοσιότητα η  comScore  το Google+  μπορεί να υπερηφανεύεται πως είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο  website...

Σύμφωνα με μέτρηση που έδωσε στην δημοσιότητα η comScore τοGoogle+ μπορεί να υπερηφανεύεται πως είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο website όλων των εποχών. Συγκρίνοντας η εταιρία με το Facebook, αναφέρει πως το κυρίαρχο κοινωνικό δίκτυο χρειάστηκε 3 χρόνια για να φτάσει σε αυτή την επισκεψιμότητα, ενώ τοTwitter χρειάστηκε 30 εβδομάδες.
Υπάρχουν όμως δύο βασικές διαφορές. Όλα τα websites πια έχουν γρηγορότερη ανάπτυξη, όσο περνάει ο καιρός και το internet χρησιμοποιείται από περισσότερους ανθρώπους αλλά και για περισσότερους λόγους. Πλέον, μπορούμε να μιλάμε για γενιές παιδιών που έχουν μεγαλώσει με το internet και ασχολούνται με αυτό, πράγμα που δεν ίσχυε τα περισσότερα χρόνια. Οι χρήστες λοιπόν είναι πιο εκπαιδευμένοι, άρα και περισσότερο έτοιμοι να υιοθετήσουν καινοτομίες, ειδικά στον τομέα των κοινωνικών δικτύων.
Το Google+ έχει και ένα δεύτερο ισχυρό χαρτί. Διαφημίζεται από την σελίδα με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στον κόσμο:www.google.com . Μετράει, δεν νομίζετε;


ΠΗΓΗ : digitallife.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item