Αυτοκτονία 24χρονου Εύζωνα

Αυτοκτονία στρατιώτη που υπηρετούσε στη Προεδρική Φρουρά,καταγγέλει το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων. Πρόκειται για 24χρονο στρατιώτη που υπηρε...

Αυτοκτονία στρατιώτη που υπηρετούσε στη Προεδρική Φρουρά,καταγγέλει το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων.

Πρόκειται για 24χρονο στρατιώτη που υπηρετούσε τη θητεία του στην Προεδρική Φρουρά, ο οποίος αυτοκτόνησε πέφτοντας στις γραμμές του Προαστιακού, στη στάση Νερατζιώτισσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες , ο νεαρός ζούσε επί χρόνια στην Αγγλία, όπου εργαζόταν ως DJ, και επέστρεψε για να καταταγεί στον στρατό.
Το ΓΕΣ δεν έχει ανακοινώσει οτιδήποτε,ίσως επειδή το τραγικό συμβάν έγινε εκτός υπηρεσίας,ωστόσο το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων το κατηγορεί για έλλειψη στοιχειώδους ευαισθησίας.

Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές οι αιτίες που οδήγησαν στην αυτοκτονία των 24χρονο, το Δίκτυο βρίσκει την αφορμή να επισημάνει τα αδιέξοδα τα οποία αντιμετωπίζουν κάποιοι νέοι ,όχι μόνο κατά τη διάρκεια της θητείας τους αλλά και μετά απ΄ αυτή.

“Όλα αυτά σε συνδυασμό με τα αδιέξοδα που βιώνει η νεολαία, το μεγαλύτερο θύμα των αντεργατικών και αντικοινωνικών επιλογών της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΛΑΟΣ, όπου την άγρια εργατική εκμετάλλευση και την αγγαρειομαχία του Στρατού διαδέχεται η ανεργία, ο μισθός πείνας, τα πρωτόγνωρα κοινωνικά και προσωπικά αδιέξοδα, οπλίζουν το χέρι των νέων ανθρώπων, που ολοένα περισσότερο αρνούνται την ίδια την ζωή”,αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Δίκτυο.ΠΗΓΗ : onalert.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item