2000 αστυνομικοί θα μεταβούν από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη για την ΔΕΘ

Σε συναγερμό είναι η ΕΛ.ΑΣ για τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Ανώτατοι αξιωματικοί της Αστυνομίας εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα προκειμένου να...

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. ενόψει ΔΕΘ!
Σε συναγερμό είναι η ΕΛ.ΑΣ για τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Ανώτατοι αξιωματικοί της Αστυνομίας εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα προκειμένου να αποφευχθούν περιστατικά βίας το κρίσιμο διήμερο, 10 και 11 Σεπτεμβρίου, όταν στη συμπρωτεύουσα θα βρίσκεται ο πρωθυπουργός και η κυβερνητική του ομάδα. 

Τουλάχιστον 2.000 αστυνομικοί, κυρίως των ΜΑΤ και ΥΜΕΤ, ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ, της Κρατικής Ασφάλειας και της Αντιτρομοκρατικής, θα μεταβούν μέσα στην επόμενη βδομάδα από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη ενώ, όπως λένε οι μέχρι τώρα πληροφορίες, έχει αποφασιστεί να μην υπάρχει πρόσβαση σε σημεία κοντά στο Συνεδριακό Κέντρο. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι τόσο η φυσική όσο και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη δεν θέλουν να συμβούν περιστατικά όπως η περσινή στημένη επίθεση με το παπούτσι κατά του Γιώργου Παπανδρέου ενώ ανησυχούν και για την έλευση των «Αγανακτισμένων» πολιτών που αναμένεται να κατακλύσουν τη συμπρωτεύουσα.ΠΗΓΗ : newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item