Μετά από τον υποτιθέμενο" σάλο με την ΠΑΝΔΗΜΙΑ Η1Ν1 τώρα τα "φιλαράκια μας οι Γερμανοί λένε πως ήταν πεταμένα λεφτά να πάρουμε εμβόλια!!! Ως συνήθως η ηλιθιότητα στο μεγαλείο της!

Καπνός θα γίνουν περίπου 130 εκατ. ευρώ που είχε διαθέσει η Γερμανία για εμβόλια, υπό το καθεστώς πανικού που είχε προκαλέσει στην παγκόσμια...

Καπνός θα γίνουν περίπου 130 εκατ. ευρώ που είχε διαθέσει η Γερμανία για εμβόλια, υπό το καθεστώς πανικού που είχε προκαλέσει στην παγκόσμια κοινότητα η πανδημία Η1Ν1.
Το κρατίδιο της Σαξονίας-Άνχαλτ, που διαχειρίζεται τα αποθέματα των αντιγριπικών εμβολίων για λογαριασμό ολόκληρης της Γερμανίας, ανακοίνωσε ότι θα αποτεφρώσει 16 εκατομμύρια δόσεις.
Η Γερμανία είχε αγοράσει συνολικά 28 εκατομμύρια δόσεις του αντιγριπικού εμβολίου προς 230 εκατομμύρια ευρώ. Όμως, μόνο το 10% του πληθυσμού δέχτηκε να εμβολιαστεί. Το Βερολίνο επιχείρησε να πουλήσει τα περισσευούμενα εμβόλια, όμως δεν βρέθηκε κανείς ενδιαφερόμενος!

ΠΗΓΗ : enet.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item