Α.Σαμαράς στην Wall Street Journal: Σε 3 μήνες θα ζητάμε παραπάνω λεφτά

Σύμφωνα με τον Αντώνη Σαμαρά, αντί να «πνίγουν» την ελληνική οικονομία με αυξήσεις φόρων, ΕΕ και ΔΝΤ θα πρέπει να αφήσουν την Ελλάδα να μειώ...

Σύμφωνα με τον Αντώνη Σαμαρά, αντί να «πνίγουν» την ελληνική οικονομία με αυξήσεις φόρων, ΕΕ και ΔΝΤ θα πρέπει να αφήσουν την Ελλάδα να μειώσει τους φόρους ώστε να μπορέσει να γίνει επανεκκίνηση της οικονομίας.
 
''Πιστεύω ότι οι δανειστές μας θα πρέπει να αλλάξουν την πολιτική τους. Η δική μου ερώτηση είναι γιατί στο μεταξύ θα πρέπει στο μεταξύ να βυθιζόμαστε περισσότερο.Σε τρεις μήνες θα ζητάμε επιπλέον λεφτά'' δήλωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ.
Ο κ. Σαμαράς προτείνει ως λύση τη μείωση της εταιρικής φορολογίας στο 15% από το 24% που ισχύει σήμερα, καθώς και η μείωση των φόρων σε όλους τους τομείς, από τα προσωπικά εισοδήματα μέχρι τα τουριστικά καταλύματα και τα καύσιμα.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item