Σπετσιώτες επαγγελματίες "πολιόρκησαν" και έδιωξαν κακήν κακώς το συνεργείο του Spiegel TV

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν στο λιμάνι των Σπετσών το μεσημέρι της Κυριακής, με τους Γερμανούς δημοσιογράφους του Spiegel TV να ...

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν στο λιμάνι των Σπετσών το μεσημέρι της Κυριακής, με τους Γερμανούς δημοσιογράφους του Spiegel TV να φυγαδεύονται από το νησί του Αργοσαρωνικού με την επέμβαση των αρχών.
Η παρουσία του τηλεοπτικού συνεργείου του Spiegel TV στις Σπέτσες, το οποίο κατέγραφε τους ελέγχους που πραγματοποιούσε κλιμάκιο του ΣΔΟΕ, ξεσήκωσε τους κατοίκους του νησιού, με τους Σπετσιώτες να απειλούν ακόμα και να πετάξουν στη θάλασσα τους Γερμανούς δημοσιογράφους.
"Κατέβηκα στο λιμάνι γιατί ήταν παράνομη η βιντεοσκόπηση του ελέγχου. Το ΣΔΟΕ κάνει ελέγχους και καλά κάνει. Ουδέποτε στο νησί προπηλακίστηκαν, όπως σε άλλα μέρη, αλλά δεν επιτρέπεται τηλεοπτικό συνεργείο, και πόσω μάλλον γερμανικό, να καταγράφει με κάμερα τον έλεγχο.
Είναι παράνομο εκατό τοις εκατό. Οι επαγγελματίες επαναστάτησαν για το γεγονός ότι το συνεργείο κατέγραφε τους ελέγχους", δήλωσε ο δήμαρχος Σπετσών, Παναγιώτης Λυράκης.
Επισήμανε, τέλος, ότι ο κόσμος έχει αγανακτήσει επειδή στο στόχαστρο βρίσκονται συνέχεια οι μικρομεσαίοι και οι συνταξιούχοι, ενώ εκείνοι που πρέπει να πληρώσουν δεν πληρώνουν, τονίζοντας ότι όλοι έχουμε βάλει το λιθαράκι μας για να φτάσει σε αυτό το σημείο η χώρα, αλλά αυτοί που είναι κατατρεγμένοι έχουν φταίξει στο ελάχιστο. 
"Έγινε χαμός. Οι Γερμανοί φυγαδεύτηκαν στη μία το μεσημέρι με το καταμαράν. Φοβήθηκαν. Δεν περίμεναν να συμβούν τέτοια πράγματα. Προπηλακίστηκαν, με τους Σπετσιώτες να τους λένε ότι τώρα δεν είναι 1940 που δολοφονούσαν τον κόσμο, αλλά 2011. Το μισό νησί βρέθηκε στο λιμάνι.
'Δεν σας θέλουμε εδώ. Θα σας πετάξουμε στη θάλασσα' φώναζαν, ενώ κάποιος επιχείρησε να τους πάρει την κάμερα και να την πετάξει στη θάλασσα, αλλά μεσολάβησαν οι αρχές", σχολίασε οδηγός θαλάσσιου ταξί. 

ΠΗΓΗ : news247.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item