Την απόσυρση γάλατος βρεφικής ηλικίας, ανακοίνωσε η Nestle Ελλάς

Σε σχετική ανακοίνωση της η εταιρία αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Σε συνέχεια του θέματος απόσυρσης παιδικών γαλάτων σε άλλες ευρωπαϊκές χ...

Σε σχετική ανακοίνωση της η εταιρία αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Σε συνέχεια του θέματος απόσυρσης παιδικών γαλάτων σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες (Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία) που αναφέρεται στα ΜΜΕ με αφορμή την παρουσία ιχνών της ουσίας ΙΤΧ, η Nestle Ελλάς ανακοινώνει ότι στην Ελλάδα, το «Nestle ΝΑΝ 2», σε υγρή μορφή, πράσινη συσκευασία, σταμάτησε να διατίθεται στο τέλος Οκτωβρίου 2005. Οι ελάχιστες ποσότητες που πιθανώς να έχουν παραμείνει, με απόφαση της Nestle Ελλάς αποσύρονται προληπτικά από την αγορά».
Στην ανακοίνωση της η Nestle Ελλάς διαβεβαιώνει κατηγορηματικά τους καταναλωτές ότι δεν υπήρξε, ούτε υπάρχει θέμα ασφάλειας του προϊόντος και οι εν λόγω ποσότητες του προϊόντος αποσύρονται για λόγους αρχής.
«Η χημική ουσία ΙΤΧ που ανιχνεύθηκε σχετίζεται με το υλικό εκτύπωσης της ετικέτας και δεν είναι τοξική (σύμφωνα και με την επιστημονική άποψη της Ευρωπαϊκής Αρχής για την Ασφάλεια των Τροφίμων)», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Η Nestle Ελλάς στην ανακοίνωση της επισημαίνει ότι καταναλωτές που τυχόν έχουν στην κατοχή τους το προϊόν μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να επικοινωνήσουν με την εταιρεία στο τηλέφωνο 210-688 4488 για πληροφορίες και αντικατάσταση του προϊόντος.


skai.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item