Η Microsoft σκέφτεται να "αλλάξει" το όνομα Windows με κάτι πιο μοντέρνο

Είναι γνωστό εδώ και λίγες μέρες από τον διευθύνων των Windows Phone, Andy Lees, οτι η Microsoft ήδη σχεδιάζει ένα ενιαίο σύστημα για όλες τ...

Είναι γνωστό εδώ και λίγες μέρες από τον διευθύνων των Windows Phone, Andy Lees, οτι η Microsoft ήδη σχεδιάζει ένα ενιαίο σύστημα για όλες τις συσκευές και όχι, όπως γινόταν μέχρι σήμερα για καθένα ξεχωριστά (PCs, smartphones καιTablets).


Δηλαδή πολύ απλά υπάρχει περίπτωση όπως ισχυρίζονται και οι διάφοροι αναλυτές, η Microsoft να εγκαταλείψει τη χρησιμοποίηση του όρου Windows για το νέο λειτουργικό της.

Σίγουρα πάντως είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνει η Microsoft μία τέτοια κίνηση αφού τα Tablets και τα Smartphones είναι ένα εύφορο έδαφος για την ανάπτυξη του νέου λειτουργικού αυτού ενώ παράλληλα για πολλούς χρήστες, τα Windows αποτελούν συνώνυμο της αποτυχίας για προϊόντα όπως τα Windows Vista, Windows ME και Windows Phone 7.

Πάντως παρά το γεγονός οτι διαθέτουν μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς από ότι τα Mac OS X ή το Linux δεν έχουν τους φαν που έχουν τα άλλα δύο λειτουργικά. 

Για να δούμε τελικά τι θα κάνει η Microsoft...

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item