Οι άνθρωποι είναι απίστευτα επικίνδυνοι...Απαράδεκτοι και ύποπτη η κίνηση του ΕΦΕΤ για τα μολυσμένα προιόντα από το Lidl

22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011  είπαμε πως ο μολυσμένος κυμάς και παράγωγα του που κυκλοφορούν στα LIDL ευθύνονται για τα φονικά κρούσματα στην Β. Γαλλία. ...

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/07/adena-grlidl3025.gif?w=190&h=286&h=16922 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011  είπαμε πως ο μολυσμένος κυμάς και παράγωγα του που κυκλοφορούν στα LIDL ευθύνονται για τα φονικά κρούσματα στην Β. Γαλλία.
2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 βλέποντας την ΦΟΝΙΚΗ σιωπή των Ελληνικών ΜΜ”Ε” για το θέμα επανερχόμαστε: ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΚΥΜΑ ΤΩΝ LIDL; ΠΟΙΟΙ ΒΟΥΛΩΣΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ; Μιλάμε για τους ΙΔΙΟΥΣ δημοσιογράφους, τα ΙΔΙΑ κανάλια και τις ΙΔΙΕΣ εφημερίδες που αναπαρήγαγαν με περισσή προθυμία την άθλια προπαγάνδα των Γερμανών για τα αγγουράκια Ισπανίας, προκαλώντας χτύπημα ακόμα και στις Ελληνικές εξαγωγές!
Παρά τον εμφανή κίνδυνο για την δημόσια υγεία αφού ως γνωστόν οι διεθνείς αλυσίδες διανέμουν ομοειδή προϊόντα σε όλα τα καταστήματα, η ομερτά για τους “ανεξήγητους” λόγους, έπαιξε με την υγεία των Ελλήνων καταναλωτών. Τα αποτελέσματα;Όπως ακριβώς τα μεταφέρει το Adena-gr10 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!:
Να γιατί (ως καταναλωτές με κοινή λογική) θεωρούμε ύποπτη την αντίδραση του Φορέα.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. Παρασκευή 1/7 και ώρα 7 το βράδυ !!!(όταν όλοι έχουν φύγει για Σαββατοκύριακο) ανακοινώνει ανάκληση / απόσυρση των εν φωτό κρεατικών, γιατί ανιχνεύθηκε το παθογόνο βακτήριο Escherichia coli. Καλεί δε τους καταναλωτές που έχουν ήδη προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα (απλώς)να μην τα καταναλώσουν…
Στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται πότε έγινε η δειγματοληψία, και μετά από πόσο καιρό έλαβε τα αποτελέσματα της ανάλυσης. Δεδομένου ότι δενδιαθέτει δικά του εργαστήρια, απευθύνεται στα Χημεία του Κράτους, όπου τα αποτελέσματα σε “εξετάσεις” ρουτίνας βγαίνουν μετά από βδομάδες. Αρκετός χρόνος για να έχουν ήδη διατεθεί και καταναλωθεί από τους πελάτες του LIDL οι 6 σχεδόν τόνοι μολυσμένου κρέατος. Θα μπορούσαν τουλάχιστον να αναφέρουν σε ποιο νομό Μακεδονίας και Θράκης , έγινε ο έλεγχος, ώστε τουλάχιστον τα τοπικά ΜΜΕ να ενημερώσουν τα “θύματα”. Υπάρχουν καταστήματα της αλυσίδας στην επαρχία, όπου ακόμα δεν υπάρχει σύνδεση Ιντερνετ. Με ποιο λοιπόν τρόπο εκτίμησαν οι φωστήρες του ΕΦΕΤ, ότι θα ενημερωνόταν το καταναλωτικό κοινό πριν την Δευτέρα?
Διαβάστε το δελτίο τύπου ώστε στην επόμενη ανάρτηση μας , να σας αναπτύξουμε γιατί θεωρούμε απαράδεκτη εως ύποπτη την στάση του ΕΦΕΤ.
Αθήνα 1 Ιουλίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ενημέρωση σχετικά με ανάκληση προϊόντων
Ο Ε.Φ.Ε.Τ., και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κατά τη διάρκεια ελέγχου, διαπίστωσε τη διακίνηση α) κατεψυγμένου προϊόντος κιμά από βοδινό κρέας, β) κατεψυγμένα πικάντικα σουτζουκάκια από βοδινό κρέας, προέλευσης Γερμανίας, στα οποία ανιχνεύθηκε το παθογόνο βακτήριο Escherichia coli O157.
A. Πρόκειται για κατεψυγμένο προϊόν κιμά από βοδινό κρέας (κάτωθι φωτογραφία), σε κλειστή συσκευασία των 500 g (2 Χ 250 g), με την εμπορική επωνυμία «Marvest», που διακινήθηκε από τη γερμανική επιχείρηση «Griechenland Rind, Vion Hilden GmbH» (Westring 21, D-40721, Hilden) στην ελληνική εταιρεία «LIDL Hellas & ΣΙΑ Ο.Ε.». Το εν λόγω προϊόν έχει αριθμό παρτίδας L91185010 και ημερομηνία λήξης 6-11-2011.

Β. Πρόκειται για κατεψυγμένα πικάντικα σουτζουκάκια από βοδινό κρέας (κάτωθι φωτογραφία), σε κλειστή συσκευασία των 1000 g, με την εμπορική επωνυμία «Marvest»,που διακινήθηκε από τη γερμανική επιχείρηση «Vion Convenience GmbH» (Postfach 1269 21, D-31502, Wunstorf) στην ελληνική εταιρεία «LIDL Hellas & ΣΙΑ Ο.Ε.». Το εν λόγω προϊόν έχει αριθμό παρτίδας L1 102 BT και ημερομηνία λήξης 8-11-2011.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου των παραπάνω προϊόντων από την ελληνική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν ήδη προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα να μην τα καταναλώσουν.

ΠΗΓΗ : olympia.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item