Για όσους ψάχνουν μία πρόσκληση για το νέο κοινωνικό δίκτυο της Google, υπάρχει λύση.Μοιράζουμε τώρα 50 προσκλήσεις.Προλάβετε!

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της έκδοσης beta του νέου κοινωνικού δικτύου της Google το λεγόμενο : Google+(Google Plus) άρχισαν όλοι απε...


Αμέσως μετά την ανακοίνωση της έκδοσης beta του νέου κοινωνικού δικτύου της Google το λεγόμενο :
Google+(Google Plus) άρχισαν όλοι απεγνωσμένα να ψάχνουν για κάποια πρόσκληση!Έτσι λοιπόν η Google σταμάτησε όπως είπε και η ίδια να δίνει για κάποιο χρονικό διάστημα τις προσκλήσεις καθώς είχαν ξεπεράσει τον προσδοκώμενο αριθμό των χρηστών!
Βέβαια τίποτα δεν χάθηκε ακόμα για εσάς που ακόμα ψάχνετε!
Όσοι λοιπόν έχετε καταφέρει ήδη με επιτυχία να συνδεθείτε στο Google+ μπορείτε να προσκαλέσετε όσους εσείς θέλετε. Αρκεί να τους έχετε καταχωρημένους ως επαφές στο Gmail. Στη συνέχεια ακολουθείτε τα εξής βήματα:
  1. Δημιουργείτε ένα νέο Circle και το ονομάζετε όπως θέλετε.
  2. Εκεί προσθέτετε όλες τις επαφές τις οποίες θέλετε να προσκαλέσετε στο Google+.
  3. Αποθηκεύετε τις αλλαγές, και δημιουργείτε ένα νέο post το οποίο στέλνετε στο Circle που μόλις δημιουργήσατε.
  4. Οι επαφές σας θα πρέπει να λάβουν ένα e-mail, όπου πατώντας στο “Learn more about Google+” ή “Μάθετε περισσότερα για το Google+”, θα αποκτήσουν πρόσβαση στο νέο social network της Google.
Ο συγκεκριμένος τρόπος είναι δοκιμασμένος και λειτούργησε για όλους όσους το δοκίμασαν. Ποιες είναι οι πρώτες σας εντυπώσεις από το Google+;
Το Psifiakoohiro λοιπόν έχει στην διάθεση του 50 προσκλήσεις για να τις μοιράσει στα μέλη και αναγνώστες του blog...Όποιοι λοιπόν θέλουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι απ'όλους το νέο κοινωνικό δίκτυο της Google πρέπει να αφήσουν ένα σχόλιο κάτω από το συγκεκριμένο άρθρο με την φράση "Google+ invitation" και το e-mail τους ώστε να σας προσκαλέσουμε!
Οι πρώτοι 50 λοιπόν που θα αφήσουν από κάτω ένα σχόλιο...
ΠΗΓΗ : away.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item