Αποκαλύφθηκε η συνεργασία μεταξύ Facebook και Skype!

Το μεγάλο μυστικό που περιμέναμε να ανακαλύψει αυτή την εβδομάδα ήταν τελικά η συνεργασία με το Skype. Είχαμε γράψει και παλαιότερα για τη μ...

Facebook με Skype
Το μεγάλο μυστικό που περιμέναμε να ανακαλύψει αυτή την εβδομάδα ήταν τελικά η συνεργασία με το Skype.
Είχαμε γράψει και παλαιότερα για τη μεγάλη ανακοίνωση που περιμέναμε αυτή την εβδομάδα από το Facebook. Τελικά, ο CEO του Facebook αποκάλυψε τη συνεργασία της υπηρεσίας του με το Skype. Σύμφωνα με αυτά που μάθαμε, μέσα στις επόμενες εβδομάδες που θα ξεκινήσει η συνεργασία, οι χρήστες του Facebook θα μπορούν να κάνουν βιντεο-chat μέσα από το προφίλ τους, κατεβάζοντας ένας απλό plugin για το browser. Για να δοκιμάσετε την υπηρεσία, μπορείτε να πάτε εδώ:https://www.facebook.com/videocalling.
Πέρα από το βίντεο chat, το Facebook ανακοίνωσε μια νέα αναβάθμιση για το παραδοσιακό chat, επιτρέποντας πλέον το group chat μεταξύ πολλών χρηστών ταυτόχρονα χωρίς να χρειάζεται πρώτα να δημιουργηθεί ένα group του οποίου η συμμετέχοντες θα συνομιλούν μεταξύ τους.
Επίσης, οι χρήστες της εφαρμογής Skype θα μπορούν να βλέπουν μέσα από αυτή τους φίλους τους στο Facebook και να κάνουν απευθείας βιντεοchat με αυτούς. Η δυνατότητα αυτή είναι διαθέσιμη στη νέα beta 5.5 έκδοση του Skype για Windows την οποία και μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ: http://www.skype.com/intl/en/get-skype/on-your-computer/windows/beta/
Untitled


ΠΗΓΗ : techout.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item