Ακύρωση Eurogroup. Κοροϊδία ή πρόβλημα;;

Το Σάββατο βράδυ θα γίνει τελικά το  Eurogroup , για την καταβολή της 5ης δόσης προς την Ελλάδα και μάλιστα με τηλεδιάσκεψη, αντί της συνάντ...

Το Σάββατο βράδυ θα γίνει τελικά το Eurogroup, για την καταβολή της 5ης δόσης προς την Ελλάδα και μάλιστα με τηλεδιάσκεψη, αντί της συνάντησης των υπουργών οικονομικών της Ευρωζώνης, που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή στις Βρυξέλλες.
Αυτό για άλλους αποδεικνύει την κοροϊδία της ΕΕ και της κατ΄ ουσίαν μπλόφας που...
έπαιξαν εναντίον του ελληνικού λαού, με τους εκβιασμούς για την δήθεν μη καταβολή της 5ης δόσης, προκειμένου να ψηφιστεί αδιαμαρτύρητα το εξοντωτικό Μεσοπρόθεσμο, ενώ δεν επρόκειτο να μην καταβληθεί στην πραγματικότητα.

Άλλοι όμως και κυρίως οι αγορές, έχουν απογοητευτεί γιατί πιθανολογούν ότι η μη συνάντηση την Κυριακή, αποτελεί ένδειξη ότι οι διαπραγματεύσεις για το δεύτερο πακέτο δανείων προς την Ελλάδα, δεν έχουν ακόμα προχωρήσει αρκετά.

Η δική μας άποψη είναι ότι αληθεύει το πρώτο.
Κοροϊδία, προπαγάνδα, εκβιασμοί και μετά δήθεν αδιαφορία..  
Αν είχαμε όμως πραγματικούς κυβερνήτες, τότε να έβλεπες χουνέρι οι που θα πάθαιναν οι αλλοδαποί «προστάτες»!!!


Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item