Να σταματήσουν οι τράπεζες να κερδίζουν από την Ελλάδα

Ικανοποίηση Κρ. Βουλφ για την έγκριση του μεσοπρόθεσμου... Την ικανοποίησή του για την έγκριση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος από το ελλη...

«Να σταματήσουν οι τράπεζες να κερδίζουν από την Ελλάδα»

Ικανοποίηση Κρ. Βουλφ για την έγκριση του μεσοπρόθεσμου...

Την ικανοποίησή του για την έγκριση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος από το ελληνικό Κοινοβούλιο εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Γερμανίας Κρίστιαν Βουλφ.

«Ιστορική επιτυχία» χαρακτήρισε το ευρωπαϊκό εγχείρημα, που όπως τόνισε χρειάζεται μεταρρυθμιστικές προσπάθειες από την Ελλάδα και αλληλεγγύη από το ΔΝΤ, η ΕΚΤ και η Κομισιόν.

Ο ίδιος αφού αναγνώρισε την έκδηλη αγανάκτηση των πολιτών από τα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα που δεν πλήττουν ισομερώς όλους, τόνισε ότι αυτό που προέχει είναι οι τράπεζες να σταματήσουν να κερδίζουν σε βάρος της Ελλάδας. «Το βάρος θα πρέπει να το σηκώσουν από κοινού οι πολιτικοί και οι Έλληνες φορολογούμενοι», τόνισε ο Βουλφ.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι προς αυτήν την κατεύθυνση θα κινηθεί τόσο το γερμανικό Κοινοβούλιο όσο και άλλες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις όπως η κυβέρνηση του Νικολά Σαρκοζί.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item