Η οικονομική κρίση επηρέασε σημαντικά την οδική κίνηση...Εντυπωσιακή πτώση της κυκλοφορίας ΙΧ στις εθνικές οδούς

Λίγο οι τιμές της βενζίνης που έφτασαν στα ύψη, λίγο τα διόδια και οι οδηγοί "αποφεύγουν" τις εθνικές οδούς, με την κυκλοφορία να ...

Λίγο οι τιμές της βενζίνης που έφτασαν στα ύψη, λίγο τα διόδια και οι οδηγοί "αποφεύγουν" τις εθνικές οδούς, με την κυκλοφορία να καταγράφει εντυπωσιακή πτώση.
Ενδεικτικό της κρίσης είναι το γεγονός ότι η Αττική Οδός κατέγραψε εντυπωσιακή πτώση 11,5%, οι εθνικές οδοί από 10% - 30% και οι κεντρικοί άξονες της πρωτεύουσας από 5% - 10%.
Το τρέχον έτος, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Καθημερινής της Κυριακής", είναι ο δεύτερος χρόνος για την Αττική Οδό που παρουσιάζει μείωση της κυκλοφορίας.
Να σημειωθεί πως η κυκλοφορία στην Αττική Οδό είχε συρρικνωθεί και το 2010 σε ποσοστό της τάξεως του 17%.
Οι τρεις βασικοί λόγοι για αυτή την εικόνα είναι η μείωση του εισοδήματος, η αύξηση της τιμής της βενζίνης και η ανεργία.
Η κατάσταση αυτή, σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου Κυκλοφορίας του υπουργείου Υποδομών, οδηγεί σε μείωση των μποτιλιαρισμάτων στο λεκανοπέδιο, αλλά και σε αύξηση της μέσης ταχύτητας που ξεπερνά περίπου το 10%.

ΠΗΓΗ : news247.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item