Ελεύθερος ο Στρος Καν - Ο μόνος περιορισμός, να μη φύγει από τις ΗΠΑ

Από τη στιγμή που η αξιοπιστία της κατάθεσης της καμαριέρας που κατηγορεί τον Ντομινίκ Στρος Καν για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα βιασμού...

Από τη στιγμή που η αξιοπιστία της κατάθεσης της καμαριέρας που κατηγορεί τον Ντομινίκ Στρος Καν για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα βιασμού τέθηκε υπό αμφισβήτηση, το να απαλλαγεί ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ από τον κατ’ οίκον περιορισμό ήταν... παιχνιδάκι για τους δικηγόρους του.

Οι πληροφορίες που μετέδωσε πρώτο το πρακτορείο Bloomberg επιβεβαιώθηκαν και ο Γάλλος πολιτικός αφέθηκε ελεύθερος, του επιστρέφεται η εγγύηση των 6 εκατομμυρίων δολαρίων που είχε καταβάλλει αλλά παραμένει ο περιοριστικός όρος της μη φυγής του από τις ΗΠΑ. 
Το ζεύγος Στρος Καν αποχωρεί από το δικαστήριο με το χαμόγελο στα χείλη! ΦΩΤΟ REUTERS
Το ζεύγος Στρος Καν αποχωρεί χαμογελαστό!
Το δικαστήριο του Μανχάταν αποφάσισε να αφήσει ελεύθερος τον Στρος Καν αλλά δεν του επέστρεψε τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, μιας και οι κατηγορίες δεν αποσύρθηκαν και η υπόθεση παραμένει ανοιχτή. 

Ο πρώην γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου θα εμφανιστεί ξανά στο δικαστήριο στις 18 Ιουλίου. 

Ο Στρος Καν στην αίθουσα του δικαστηρίου, ήρεμος, περιμένει να απαλλαγεί από τους όρους αποφυλάκισης ΦΩΤΟ REUTERS
Χαμογελαστός και σαφώς ικανοποιημένος από την εξέλιξη αποχώρησε από το δικαστήριο, συνοδευόμενος πάντα από τη σύζυγο του, Αν Σινκλέρ. Και αυτή τη φορά, ο Στρος Καν εμφανίστηκε πιο ήρεμος και ψύχραιμος μετά την ανατροπή των δεδομένων στην υπόθεση. 

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item