Πορεία ετοιμάζουν το απόγευμα οι ταξιτζήδες χωρίς όμως τα οχήματά τους...Θα προχωρήσουν σε πορεία προς την Βουλή

Ανυποχώρητοι δηλώνουν οι ιδιοκτήτες ταξί, που όχι μόνο συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στο άνοιγμα του επαγγέλματός τους, αλλά απ...

Ανυποχώρητοι δηλώνουν οι ιδιοκτήτες ταξί, που όχι μόνο συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στο άνοιγμα του επαγγέλματός τους, αλλά απειλούν και με κλιμάκωση.


Την ίδια ώρα η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου και στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ αφού ευθέως πλεον βουλευτές επιτίθενται στον κ. Ραγκούση, ενώ σήμερα ο βουλευτής Λακωνίας, Γρηγοράκος ζήτησε από τον υπουργό Μεταφορών να αναλάβει τις ευθύνες του!


Σήμερα το απόγευμα αυτοκινητιστές από όλη τη χώρα θα συγκεντρωθούν έξω από τα γραφεία του ΣΑΤΑ και στη συνέχεια θα κάνουν πορεία στη Βουλή, όπου θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση την ώρα που ο υπουργός Μεταφορών κ. Γιάννης Ραγκούσης θα ενημερώνει τον αρμόδιο Κοινοβουλευτικό Τομέα Ελέγχου του ΠΑΣΟΚ.

Το πρωί έφτασαν από την Κρήτη ταξιτζήδες χωρίς όμως τα αυτοκινητά τους και γύρω στις 07:00 αναχώρησαν περίπου 14 λεωφορεία από την Θεσσαλονίκη για να έρθουν στην Αθήνα. Το μεσημέρι με λεωφορεία θα έρθουν στην Αθήνα και οδηγοί ταξί από την Αχαϊα.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item