Έκτη Κυριακή αγανάκτησης στο Σύνταγμα

Για 6η συνεχόμενη Κυριακή οι Αγανακτισμένοι συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην εφαρμογή του μνημονίου και ζητών...

Για 6η συνεχόμενη Κυριακή οι Αγανακτισμένοι συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην εφαρμογή του μνημονίου και ζητώντας την απόσυρση του μεσοπρόθεσμου και του εφαρμοστικού νόμου. 

Επεισόδιο μικρής έκτασης σημειώθηκε στις 21:20 όταν ομάδα από τους συγκεντρωθέντες επιτέθηκε σε 53χρονο επειδή, σύμφωνα με την αστυνομία, θεώρησαν ότι ήταν αστυνομικός.

Οι "αγανακτισμένοι" χτύπησαν τον 53χρονο τραυματίζοντάς τον ελαφρά. Ο άνδρας ο οποίος δηλώνει ερευνητής δημοσίου θεαμάτος, κατέφυγε στο υπουργείο οικονομικών όπου βρίσκεται διμοιρία των ΜΑΤ και οι αστυνομικοί έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών στη διασταύρωση Ερμού και Νίκης, απομακρύνοντας έτσι τους επιτιθέμενους.

Οι διαδηλωτές, με συνθήματα, αποδοκίμασαν τις αστυνομικές δυνάμεις για τη στάση που κράτησαν στη διάρκεια των συλλαλητηρίων της περασμένης εβδομάδας.Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item