Πλαστά πτυχία είχαν... διευθυντές σχολείων

Οι υπηρεσίες του υπουργείου Παιδείας, κατά τη διαδικασία κρίσης των υποψήφιων διευθυντών και σχολικών συμβούλων που έχει ξεκινήσει, ανακάλυψ...

Οι υπηρεσίες του υπουργείου Παιδείας, κατά τη διαδικασία κρίσης των υποψήφιων διευθυντών και σχολικών συμβούλων που έχει ξεκινήσει, ανακάλυψαν πολλούς διευθυντές κατόχους πλαστών πτυχίων, πλαστών πιστοποιητικών γνώσεων αλλά και βεβαιώσεις προϋπηρεσίας από ανύπαρκτα σχολεία.
Η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, ζήτησε εξονυχιστική έρευνα όλων των σχετικών περιπτώσεων και προτίθεται να στείλει τους σχετικούς φακέλους στον εισαγγελέα, εφόσον διαπιστωθεί ότι υπάρχουν έστω ενδείξεις για ποινικά αδικήματα.
Η διαδικασία των κρίσεων αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Ιουλίου, όσον αφορά στους διευθυντές και μέσα στο φθινόπωρο θα ολοκληρωθεί η διαδικασία και για τους σχολικούς συμβούλους.
Στο νομό Αττικής έχουν κατατεθεί περίπου 500 αιτήσεις για κάλυψη διευθυντικών θέσεων σε 180 σχολεία.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item