Η τελευταία πράξη του δράματος στην Κύπρο – Σήμερα η κηδείες των θυμάτων

Οι καμπάνες δεν θα σταματήσουν λεπτό να χτυπάνε πένθιμα σήμερα σε όλη την Κύπρο. Η τραγωδία που χτύπησε το νησί και το έντυσε στα μαύρα συνε...

Οι καμπάνες δεν θα σταματήσουν λεπτό να χτυπάνε πένθιμα σήμερα σε όλη την Κύπρο. Η τραγωδία που χτύπησε το νησί και το έντυσε στα μαύρα συνεχίζεται...

Παραδίδονται σήμερα για ταφή οι σοροί των 12 θυμάτων της φονικής έκρηξης στη Ναυτική Βάση, Ευάγγελος Φλωράκης, καθώς ολοκληρώθηκε χθες η διαδικασία ταυτοποίησης με τη μέθοδο DNA και αναγνώρισής τους από τους συγγενείς. Σήμερα θα κηδευτούν 8 από τους 12 νεκρούς.
 
Στις 5.30 μ.μ. θα τελεστεί η κηδεία του Πλοίαρχου, Διοικητή Διοικήσεως Ναυτικού Ανδρέα Ιωαννίδη από τον Ιερό Ναό Αγίου Αρσενίου στην Αγία Φύλα Λεμεσού. Της κηδεία θα χοροστατήσει ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’.
 
Στις 10.30 π.μ. θα τελεστεί η κηδεία του Αντιπλοίαρχου Λάμπρου Λάμπρου από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κοντού στη Λάρνακα.
 
Στις 2.00 μ.μ. θα τελεστεί η κηδεία του Αρχικελευστή Κλεάνθη Κλεάνθους από τον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού Λινόπετρας.
 
Στις 2.00 μ.μ θα τελεστεί η κηδεία του Πυροσβέστη Βασίλη Κρόκου από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κοντού στη Λάρνακα.
 
Στις 10 θα τελεστεί η κηδεία του Πυροσβέστη Παναγιώτη Θεοφίλου από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Αλαμάνου, στην Ορμήδεια.
 
Στις 12.30 μ.μ. θα τελεστεί η κηδεία του Πυροσβέστη Αδάμου Αδάμου από τον Ιερό Ναό Αγίου Επιφανίου στο Αλεθρικό.
 
Στις 6.00 μ.μ. θα τελεστεί η κηδεία του Πυροσβέστη Σπύρου Τταντη από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στην περιοχή Καμάρες, στη Λάρνακα.
 
Στις 4.00 μ.μ. θα τελεστεί η κηδεία του Αρχιπυροσβέστη Γιώργου Γιακουμή από τον Ιερό Ναό Αγίου Θεράποντος στις Αγγλισίδες.
 
Οι κηδείες θα τελεστούν δημοσία δαπάνη.
 
Κρίσιμα οι δύο τραυματίες
 
Την ίδια ώρα οι δύο τραυματίες χαροπαλεύουν, ο ένας στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και ο άλλος στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Πιο κρίσιμα είναι ο 18χρονος Αντώνης Χαραλάμπους, ο οποίος νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.
Τους τραυματίες επισκέφθηκαν χθες Ισραηλινοί γιατροί, που είναι ειδικευμένοι σε τραύματα από θραύσματα εκρήξεων.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item