Φονικό στο Γκάζι: “Συμβόλαιο θανάτου” για τον έναν- Σε λάθος τόπο τη λάθος ώρα ο δεύτερος

Λί γο μετά τις πέντε ακούστηκαν τουλάχιστον δύο πυροβολισμοί στο Γκάζι, στη συμβολή των οδών Τριπτόλεμου και Περσεφόνης, μπροστά στο γνωστό...


Λίγο μετά τις πέντε ακούστηκαν τουλάχιστον δύο πυροβολισμοί στο Γκάζι, στη συμβολή των οδών Τριπτόλεμου και Περσεφόνης, μπροστά στο γνωστό εστιατόριο-μπαρ Mamacas. Την ώρα εκείνη η περιοχή ήταν γεμάτη κόσμο αφού είναι γεμάτη με μπαρ και νυχτερινά κέντρα.

Οι περίοικοι αλλά και κάποιοι θαμώνες των γύρω καταστημάτων πετάχτηκαν στο δρόμο, είδαν δυο άνδρες πεσμένους στο έδαφος.
Οι πληροφορίες είναι συγκεκριμένες ως προς τον πραγματικό στόχο του δολοφόνου τα ξημερώματα στο Γκάζι. Τα αίτια, οι ίδιες πληροφορίες τα τοποθετούν στο χώρο των ανθρώπων της νύχτας.
Όλα δείχνουν ότι ο στόχος του μεσαίου αναστήματος άνδρα που στις πέντε και πέντε σήκωσε το πιστόλι και το άδειασε πάνω σε έναν 46χρονο και έναν 35χρονο έξω από γνωστό μπαρ στο Γκάζι, ήταν ο 46χρονος, γνωστός στον κόσμο της νύχτας ως “Σουηδός”. 

Οι περίοικοι μιλούν για ένα άτομο που είδαν να απομακρύνεται τρέχοντας. Μάρτυρες είπαν ότι το άτομο που είδαν ήταν μετρίου αναστήματος. Άλλες πληροφορίες θέλουν κάποιο μάρτυρα να λέει ότι πλησίασε τους δύο άνδρες και τους πυροβόλησε πολλές φορές εν ψυχρώ από κοντινή απόσταση.

Ο ένας από τους δύο άνδρες ξεψύχησε αμέσως, ο δεύτερος κρατήθηκε στη ζωή μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο, όμως εξέπνευσε στη διαδρομή για το νοσοκομείο.

Καλά πληροφορημένες πηγές θεωρούν δεδομένο ότι ο 46χρονος ήταν ο στόχος. Όλα δείχνουν ότι οι δυο άνδρες βρισκόταν τυχαία μαζί. Ο ένας είναι “πορτιέρης” σε ένα από τα δύο μπαρ που βρίσκονται δίπλα-δίπλα στην Τριπτολέμου και ο δεύτερος ο παρκαδόρος και των δύο μπαρ.
Ο δολοφόνος που είχε στόχο τον 46χρονο, αφού τον εκτέλεσε γύρισε την κάννη στον 35χρονο και τράβηξε τη σκανδάλη για να μην αφήσει μάρτυρες.
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για καταγραφή σχεδόν καρέ, καρέ του φονικού σκηνικού από κάμερα ασφαλείας διπλανού καταστήματος.
Πρόκειται για έναν “κοντόχοντρο” άνδρα που φορούσε γάντια. Πλησίασε, έριξε πέντε σφαίρες αφήνοντας δυο νεκρούς και βιαστικά, αλλά ψύχραιμα απομακρύνθηκε. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρονται και σε συνεργό, καθώς όλα δείχνουν ότι ένα δεύτερο άτομο περίμενε λίγο πιο κάτω με μηχανή.ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item