Ξεκίνησαν σήμερα και επίσημα οι εκπτώσεις...Ελπίζουμε να τονωθεί λίγο η αγορά

Ξεκίνησαν σήμερα και επίσημα ο ι θερινές εκπτώσεις  οι οποίες θα ολοκληρωθούν στις 31 Αυγούστου. Αναμένεται ότι οι φετινές εκπτώσεις θα είνα...

Ξεκίνησαν σήμερα και επίσημα οι θερινές εκπτώσεις οι οποίες θα ολοκληρωθούν στις 31 Αυγούστου. Αναμένεται ότι οι φετινές εκπτώσεις θα είναι οι μεγαλύτερες των τελευταίων χρόνων και το ερώτημα που τίθεται είναι εάν οι καταναλωτές θα αντποκριθούν.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ενημερώνει ότι οι εμπορικές επιχειρήσεις θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στα εξής:
- Η αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της παλαιάς (διαγεγραμμένης) και της νέας τιμής όλων των ειδών που πωλούνται με έκπτωση είναι υποχρεωτική, σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία όπου αυτά εκτίθενται.
- Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ανήκει στη διακριτική ευχέρεια της επιχείρησης. Εάν αναγραφεί ποσοστό, πρέπει να προσδιορίζεται ότι πρόκειται για έκπτωση (π.χ. «30% έκπτωση»).
Ό Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών συστήνει να επιλέγουν τα προϊόντα που προτίθενται να προμηθευτούν, ύστερα από έρευνα της αγοράς και με γνώμονα τη ποιότητά και τη σχέση τελικής τιμής έκπτωσης.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item