Ερώτημα προς τον Κάρολο Παπούλια, τον υποτιθέμενο "πρώτο πολίτη" της χώρας

Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης Κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας, Όλοι οι Έλληνες πολίτες που το μυαλό τους δεν έχει κουρκουτιάσει από την...

  • Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης
Κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας,

Όλοι οι Έλληνες πολίτες που το μυαλό τους δεν έχει κουρκουτιάσει από την υπερβολική δόση της τηλεοπτικής ηρωίνης, περιμέναμε από εσάς, τον πρώτο πολίτη της χώρας, μία χειρονομία , όπως τη ματαίωση του ετήσιου εορτασμού της «αποκατάστασης της Δημοκρατίας», που θα γιορτάσετε αύριο, στους κήπους και στα σαλόνια του παλατιού των πρώην βασιλέων,μαζί με όλο το πολιτικό και διοικητικό προσωπικό του καθεστώτος πολιτικού συστήματος.

Πιστεύαμε ότι θα βρίσκατε έναν τρόπο να δείξετε ότι είσαστε ενάντιος, όχι μόνο στην τέλεση του ειδεχθούς εγκλήματος της πτώχευσης της Ελληνικής κοινωνίας , στο οποίο σύσσωμο το καθεστώς πολιτικό σύστημα (του οποίου προίστασθε) είναι συνένοχο εδώ και χρόνια, αλλά και στο τρισχειρότερο έγκλημα της παράδοσης, άνευ όρων, σε τρίτους, αλλοεθνείς, του πλέον ζωτικού και στρατηγικού χώρου της Πατρίδας μας, αυτού της εθνικής μας Οκονομίας, το οποίο απορούμε πώς το επιτρέπετε και πώς το ανέχεστε!

Ξέρουμε, βέβαια, ότι οι αρμοδιότητές σας είναι (από το Σύνταγμά μας) εξαιρετικά περιορισμένες, ώστε να μπορείτε να ασκήσετε κάποια κριτική στην Κυβέρνηση. Αυτή όμως η χειρονομία σας, δεν εμπίπτει στις απαγορεύσεις και θα μπορούσατε κάλλιστα να την κάνετε.

Μία τέτοια χειρονομία, θα έδειχνε ότι είσαστε Πρόεδρος της Δημοκρατίας και όχι της Ολιγαρχίας που, στην πραγματικότητα, είναι αυτή που κυβερνά τον τόπο υπό τον μανδύα της καθυποταγμένης, πλέον, Δημοκρατίας.

Φαίνεται, όμως, ότι μία τέτοια χειρονομία είναι υπεράνω των προσωπικών βλέψεων και δυνατοτήτων σας.

Έτσι κι εμείς οι Έλληνες πολίτες, θα μαζευτούμε αύριο στο Σύνταγμα για να γιορτάσουμε τη Δημοκρατία, όχι αυτή που θα γιορτάσετε εσείς, την δήθεν, αλλά την πραγματική, αυτή που θα ξαναφέρουμε στη ζωή μας, σύντομα.

Εκ μέρους των έτσι σκεπτομένων πολιτώνΔημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item