Παπανδρέου: κάναμε το πατριωτικό μας καθήκον

Ποιο ήταν το πατριωτικό σας καθήκον κύριε Παπανδρέου και στην ουσία, τι ξέρετε εσείς από πατριωτικό καθήκον αφού ουδέποτε σας ενδιέφερε η Ελ...

Ποιο ήταν το πατριωτικό σας καθήκον κύριε Παπανδρέου και στην ουσία, τι ξέρετε εσείς από πατριωτικό καθήκον αφού ουδέποτε σας ενδιέφερε η Ελλάδα παρά μόνο να τα έχετε καλά με τους "πατριώτες" σας τους Αμερικάνους...

Ντροπή σας και πάλι ντροπή σας!
Έρχεται και για εσάς το πλήρωμα του χρόνου!!!

“Αποφάσεις αναγκαίες, για να σωθούν οι συντάξεις και οι μισθοί”, τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στο συμβούλιο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και χρησιμοποίησε τον όρο "ύβρις" για να περιγράψει την κατάσταση που επικρατούσε στο παρελθόν στην Ελλάδα και τον τρόπο με τον οποίο γινόταν η διαχείριση της εξουσίας.
Σ΄αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα, πρόσθεσε ο πρωθυπουργός, χρειαζόμαστε φίλους, για να κερδίσουμε το στοίχημα και θα το κερδίσουμε. Ενώ αναφερόμενος στους διαδηλωτές που διαδηλώνουν ειρηνικά στη χώρα, τόνισε ότι ζητούν την ανανέωση της δημοκρατίας.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item