Ξύλο με συγκρατούμενους του ο Αχιλλέας Μπέος μέσα στις φυλακές Ναυπλίου

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Εξέδρα, ο Αχιλλέας Μπέος ενεπλάκη μαζί με άλλους συγκρατούμενους του σε σοβαρά καβγά εντός των φυλακών. Ο πρώ...

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Εξέδρα, ο Αχιλλέας Μπέος ενεπλάκη μαζί με άλλους συγκρατούμενους του σε σοβαρά καβγά εντός των φυλακών.


Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου και άλλοι κρατούμενοι πιάστηκαν στα χέρια μέχρι να επέμβουν οι φρουροί και να επανέλθει η τάξη στις φυλακές.

Πάντως ο Νίκος Κωστόπουλος, πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων των φυλακών του Ναυπλίου με δηλώσεις του στο sportfm.gr, διέψευσε κατηγορηματικά το συμβάν.

"Αυτά είναι αποκυήματα της φαντασίας, αισχρά ψεύδη και δημιουργούν πρόβλημα στην υπηρεσία. Προσβάλλουν, τόσο εμάς, όσο και τον κ. Μπέο! Πήρε μεγάλη δημοσιότητα το θέμα. Ο κ. Μπέος βρίσκεται στην πτέρυγα υποδίκων, σύμφωνα με το διαχωρισμό κρατουμένων. Είναι ευγενέστατος και δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία με άτομα που δεν έχουν οικονομική δυνατότητα. Θέλω να ξεκαθαρίσω, όμως, για να μην παρεξηγηθώ ότι δεν τον ήξερα πριν."

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item