Δύο ώρες "όμηρος" ο βουλευτής Νίκος Τσώνης- Βίντεο από τους προπηλακισμούς

Όλα ξεκίνησαν όταν λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τσώνης πήγε να μπει σε κεντρικό κτίριο στην πλατεία Ελευθερίας ...


Όλα ξεκίνησαν όταν λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τσώνης πήγε να μπει σε κεντρικό κτίριο στην πλατεία Ελευθερίας στον 4ο όροφο όπου συνεδρίαζε η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ.

Ο βουλευτής ήρθε στα χέρια με αγανακτισμένο πολίτη που τον έβρισε και τον έφτυσε ενώ στο επεισόδιο ενεπλάκησαν και άλλοι πολίτες που γιουχάριζαν και έβριζαν τον βουλευτή.

Ο βουλευτής παρέμεινε εγκλωβισμένος πάνω από δύο ώρες στο κτίριο και παρά την ισχυρή αστυνομική δύναμη που προσπάθησε να τον φυγαδεύσει δεν ξέφυγε από την οργή των αγανακτισμένων πολιτών.

Κατά την έξοδο του άρχισαν να πέφτουν βροχή αυγά, γιαούρτια, μπουκάλια με νερό, καφέδες, ενώ δέχτηκε και χτυπήματα στο πρόσωπο και στα πόδια ενώ στόχος έγιναν και οι αστυνομικοί που τον συνόδευαν αλλά και οι παρευρισκόμενοι δημοσιογράφοι.

Δείτε το video από το LamiaReport:

Tην αντίδραση των πολιτών προκάλεσε και η παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Όπως δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο LamiaReport: "Έφεραν όλη την αστυνομική δύναμη της Φθιώτιδας να φυλάξει τον βουλευτή. Είδα αστυνομικούς από τη Στυλίδα, από την τροχαία αυτοκινητοδρόμων και όλη την ΟΠΚΕ. Οι αστυνομικοί είναι για να φυλάνε τους πολίτες και τα απομακρυσμένα χωριά και όχι τους επίσημους"

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item