Γ.Παπανδρέου: “Δεν θα ανεχτούμε την αυθόρμητη ή οργανωμένη βία”...;Άσε μας ρε Γιωργάκη εσύ και τα λόγια σου τα μεγάλα!!!

Έλα ρε Γιωργάκη μπαμπούλα...Δηλαδή η αντίδραση των πολιτών είναι που υπονομεύει αυτό που εσύ και μόνο εσύ αποκαλείς δημοκρατία και όχι οι δι...

Έλα ρε Γιωργάκη μπαμπούλα...Δηλαδή η αντίδραση των πολιτών είναι που υπονομεύει αυτό που εσύ και μόνο εσύ αποκαλείς δημοκρατία και όχι οι δικές σας πράξεις οι οποίες είναι πράξεις για εσχάτη προδοσία απέναντι στην χώρα μας(γιατί όπως ξέρουμε καλά δικιά σου χώρα δεν είναι);;;Οι επιθέσεις δεν είναι καθόλου από ακραίες ομάδες αλλά από απλούς πολίτες οι οποίοι έχουν φτάσει στο έσχατο σημείο να μην έχουν να ζήσουν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους.Μια κατάσταση που εσύ ο ίδιος τους έχεις οδηγήσει!!!
Γι'αυτό άσε τα πολλά λόγια και ξεκίνα να μαζεύεις τα πραγματάκια σου γιατί έφτασε η ώρα σου!

«Οι επιθέσεις σε βάρος του κοινοβουλίου ακρωτηριάζουν την δημοκρατία, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μεγαλύτερη ανομία και ανασφάλεια», τόνισε ο Πρωθυπουργός κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου και ανακοίνωσε πως θα ζητήσει τη σύσταση διακομματικής επιτροπής, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις και μέτρα για την προστασία των θεσμών και τη διασφάλιση της ευνομίας.
 
Ο κ. Παπανδρέου εμφανίστηκε βέβαιος ότι οι επιθέσεις κατά βουλευτών και πολιτικών προσώπων παροτρύνονται και υποκινούνται από «ακραίες πολιτικές ομάδες» και από «ορισμένους διαμορφωτές της κοινής γνώμης».
 
Οπως είπε, «μια ευνομούμενη πολιτεία δεν μπορεί να δεχθεί αυθόρμητη ή οργανωμένη βία». Ανατρέχοντας μάλιστα στην ιστορία, ο Πρωθυπουργός είπε σε προειδοποιητικό τόνο ότι «όποτε στο παρελθόν καλλιεργήθηκε ο αντικοινοβουλευτισμός, δεν άργησε και η αντιδημοκρατική εκτροπή».
 
«Ζητώ να διασφαλίσουμε όλοι μαζί την ανεμπόδιστη λειτουργία της δημοκρατίας. Αυτός ο δημοκρατικός σεβασμός είναι μέρος ενός διαφορετικού δημοκρατικού πολιτισμού», ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
«Οι αποκλεισμοί, η βία η προσπάθεια ιδεολογικής τρομοκρατίας δεν έχουν θέση στη δημοκρατία», πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός και απηύθυνε προσκλητήριο διαλόγου και ευθύνης προς όλους.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item