Το παρακράτος σε όλο του το μεγαλείο...Άνδρας με χειροβομβίδα κρότου λάμψης μιλά με τα ΜΑΤ!

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν τα «περίεργα» περιστατικά προνομιακής μεταχείρισης κουκουλοφόρων από άνδρες της αστυνομίας.  Πριν ακόμα «σβήσο...

Άνδρας με χειροβομβίδα κρότου λάμψης μιλά με τα ΜΑΤ!

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν τα «περίεργα» περιστατικά προνομιακής μεταχείρισης κουκουλοφόρων από άνδρες της αστυνομίας. 

Πριν ακόμα «σβήσουν» οι φωτιές που άναψε το επίμαχο βίντεο με τα δύο άτομα που φυγάδευαν οι άνδρες των ΜΑΤ προς το προαύλιο της Βουλής, στη διάρκεια των προχτεσινών επεισοδίων, φωτογραφίες που δημοσιεύουν σήμερα τα Νέα, δημιουργούν νέα ερωτήματα.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες τραβήχτηκαν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Στην πρώτη φαίνεται ένας νεαρός άνδρας να τρέχει έχοντας καλλυμένο το πρόσωπο του με μάσκα και καπέλο μπροστά από τα φλεγόμενα οδοφράγματα που έχουν στηθεί με κάδους απορριμμάτων.


Στη δεύτερη, ο ίδιος νεαρός πλησιάζει τρεις άνδρες των ΜΑΤ και κάνει διάλογο μαζί τους. Οι αστυνομικοί δεν αντιδρούν, παρά το γεγονός ότι έχει καλύψει το πρόσωπό του και μιλούν μαζί του σα να μη συνέβαινε τίποτα. 
Στην τρίτη φωτογραφία, ο νεαρός απομακρύνεται. Οι αστυνομικοί δεν αντιδρούν στη θέα της χειροβομβίδας κρότου λάμψης που ο νεαρός φέρει στη ζώνη του.ΠΗΓΗ : newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item