Οι πολιτικοί τρώνε...ντιλίβερυ κλεισμένοι σε "χρυσές φυλακές" στο Αιγαίο!

Κλεισμένοι στα εξοχικά των Κυκλάδων περνούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές οι πολιτικοί όλων των κομμάτων που κατά καιρούς τα είχαν αγοράσε...


Κλεισμένοι στα εξοχικά των Κυκλάδων περνούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές οι πολιτικοί όλων των κομμάτων που κατά καιρούς τα είχαν αγοράσει για …να ξεκουράζονται.
Τις καλές εποχές σε νησιά όπως η Πάρος και η Σίφνος για παράδειγμα,γινόταν κάθε βράδυ…παρέλαση! Οι κ.υπουργοί έτρωγαν στα καλά εστιατόρια και άναβαν και κανά πούρο για να χαλαρώσουν. Απολάμβαναν επίσης τα βλέμματα των …απλών θνητών και εν δυνάμει ψηφοφόρων που τους έβλεπαν σαν αξιοθέατα!

Οι εποχές άλλαξαν. Το ΔΝΤ είναι εδώ και οι αγανακτισμένοι δεν είναι μόνο στο Σύνταγμα. Είναι και στις Κυκλάδες! Έτσι στα δύο Κυκλαδονήσια που σας προαναφέραμε και από τα οποία έχουμε προσωπική άποψη,όλοι οι πρώην και πολύ περισσότερο οι νυν υπουργοί …τρώνε ντιλίβερι στο σπίτι. Που να ξεμυτίσουν; Η οργή του κόσμου θεριεύει. Στα σοκάκια της Σίφνου,μόνο τον Παντελή Οικονόμου πετυχαίνουν οι ντόπιοι αλλά επειδή κι αυτός Σιφνιός είναι… την γλιτώνει τα Σαββατοκύριακα που πάει εκεί. Ο πρώην υπουργός Γιώργος Σουφλιάς ο οποίος πήγε Σίφνο, έτρωγε σε απομονωμένη ταβέρνα, στον πάντα ήσυχο Αρτεμώνα.

Στη Πάρο… ψυχή! Στη Χρυσή Ακτή όπου… σπόρτμεν υπουργοί πήγαιναν κι έκαναν -τρομάρα τους- θαλάσσια σπορ, δεν κυκλοφορεί ούτε ένας. Το ίδιο και στα μαγαζιά το βράδυ. Όλοι… σπίτι. Όχι ότι περνάνε άσχημα,μην τους λυπηθούμε κιόλας. Ορισμένοι μένουν σε κάτι σπίτια που άνετα χαρκτηρίζονται… χρυσές φυλακές.ΠΗΓΗ : onalert.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item