Επιτέλους και μια σωστή κίνηση στην Αθήνα.Από αύριο θα παρέχονται σε αυτούς που το επιθυμούν εντελώς δωρεάν ποδήλατα για να κάνουν την βόλτα τους στην παραλία!

«Τραμ - Ποδήλατο, Παράλληλες Διαδρομές», είναι ο τίτλος του επιτυχημένου «πράσινου» προγράμματος που εφαρμόζει για δεύτερη συνεχή χρονιά η Σ...

«Τραμ - Ποδήλατο, Παράλληλες Διαδρομές», είναι ο τίτλος του επιτυχημένου «πράσινου» προγράμματος που εφαρμόζει για δεύτερη συνεχή χρονιά η ΣΤΑΣΥ Α.Ε., η εταιρεία που διαχειρίζεται τη λειτουργία του τραμ.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο παρέχει τη δυνατότητα σε όσους από τους επιβάτες του δημοφιλούς αυτού μέσου σταθερής τροχιάς επιθυμούν να πάνε στην παραλία με το τραμ και από εκεί να κάνουν βόλτα με ποδήλατο.

Τα ποδήλατα και ο σχετικός εξοπλισμός ασφαλείας παρέχονται εντελώς δωρεάν από την εταιρεία, σε ειδικά περίπτερα στην περιοχή του Φλοίσβου.

Η δωρεάν διάθεση ποδηλάτων ξεκινάει αύριο Τετάρτη 06/07, από τις 17:30 έως τις 20:30 και θα διαρκέσει έως τις 30/09. Οι επιβάτες με την επίδειξη του ενιαίου εισιτηρίου ΜΜΜ, ακυρωμένου έως και μιάμιση ώρα νωρίτερα, και την κατάθεση αστυνομικής ταυτότητας ή διπλώματος οδήγησης στους υπαλλήλους της εταιρείας, θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα ποδήλατα για μιάμιση ώρα. Τα έγγραφα θα επιστρέφονται με την παράδοση των ποδηλάτων.

Για την εφαρμογή του προγράμματος έχουν εξασφαλιστεί, μέσω χορηγίας, 35 ποδήλατα, εκ των οποίων 20 είναι σπαστά, που μπορούν να μεταφερθούν με όλα τα ΜΜΜ. Θα διατίθενται επίσης παιδικά ποδήλατα, αλλά και δίκυκλα ενηλίκων με επιπλέον καθισματάκι.

Το πρόγραμμα «Τραμ - Ποδήλατο, Παράλληλες Διαδρομές» πραγματοποιείται και αυτήν τη φορά με τη συνεργασία του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και της Μονάδας Βιώσιμης Κινητικότητας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item