Υπουργός Δικαιοσύνης : "Η Ελλάδα δεν είναι μπανανία – Άλλο να γίνονται διαδηλώσεις και άλλο τα τσαντίρια των Αγανακτισμένων από το Σύνταγμα"

Άμα εσείς βλέπετε κύριε Παπαιωάννου αυτές τις εικόνες και θεωρείτε ότι είναι τσαντίρια, τι να πούμε!Ζείτε απλά στον κόσμος σας! Αυτά είναι ...

Άμα εσείς βλέπετε κύριε Παπαιωάννου αυτές τις εικόνες και θεωρείτε ότι είναι τσαντίρια, τι να πούμε!Ζείτε απλά στον κόσμος σας!

Αυτά είναι τα λόγια του Υπουργού Δικαιοσύνης Μ.Παπαιωάννου ο οποίος επιτίθεται αλόγιστα στο κίνημα των "Αγανακτισμένων" πολιτών...Ο άνθρωπος προφανώς κάτι παίρνει!!!Τώρα τί, αυτό θα το κρίνεται εσείς.Τα σχόλια δικά σας!!!

Στο στόχαστρο του Υπουργού Δικαιοσύνης μπήκαν οι "Αγανακτισμένοι" που συγκεντρώνονται στο Σύνταγμα, και για τους οποίους ουσιαστικά ζήτησε ''σκούπα'' από τον Δήμαρχο Αθηναίων.
 
Ο κ. Παπαϊωάννου είπε ότι άλλο είναι να γίνονται διαδηλώσεις και εκδηλώσεις και "άλλο τα τσαντίρια".
 
''Δεν είναι αυτή η εικόνα της χώρας. Δεν μπορώ να βλέπω τη χώρα μου να πεθαίνει'', είπε ο υπουργός και συνέχισε: ''Ο εμπορικός κόσμος στην Αθήνα πεθαίνει. Θα ήθελα ο κ. Καμίνης να μπει μπροστά σε αυτή την υπόθεση. Η Ελλάδα δεν είναι μια χώρα της Λατινικής Αμερικής. Έχει ανηφόρα αλλά θα βρει τον δρόμο της''.
 
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις περιπτώσεις βίας κατά των βουλευτών, τα οποία όπως είπε έφτασαν τα 100 :''Η βία απ' όπου κι αν προέρχεται είναι ο χειρότερος εχθρός".
 
Ο υπουργός Δικαιοσύνης είπε, επίσης, ότι θα ήθελε ο κ. Τσίπρας, ως πρόεδρος μιας μεγάλης Κοινοβουλευτικής Ομάδας, να αποδοκιμάσει και κάποιους, προσθέτοντας όμως ότι δεν είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ.
 
Αναφερόμενος στην υπόθεση με τα "στημένους" αγώνες, ο υπουργός Δικαιοσύνης κάλεσε τους αθλητικούς δικαστές να κάνουν τη δουλειά τους και τόνισε ότι πρέπει να προχωρήσει η κάθαρση στο ποδόσφαιρο.
 
Τέλος, χαρακτήρισε σημαντική την επιτυχία της Ελλάδος, σχετικά με τη διεθνή κατάταξη της χώρας μας από τον Διεθνή Οργανισμό Χρηματοοικονομικής Δράσης για το Ξέπλυμα του Βρώμικου Χρήματος (FATF), καθώς στην πρόσφατη ολομέλεια που πραγματοποιήθηκε στο Μεξικό αποφασίστηκε η έξοδος της χώρας μας από την λεγόμενη γκρίζα λίστα, ενώ αντίθετα παραμένουν σε αυτήν η Τουρκία και η Αργεντινή.


ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item