Απίστευτες εικόνες που μόνο η φύση δημιουργεί: Δείτε το... βυθισμένο πάρκο!!!

Ένα σπάνιο φυσικό φαινόμενο λαμβάνει χώρα σε μια από τις πιο όμορφες διαδρομές πεζοπορίας της Αυστρίας μετατρέπεται σε μια λίμνη, βάθους 10...


Ένα σπάνιο φυσικό φαινόμενο λαμβάνει χώρα σε μια από τις πιο όμορφες διαδρομές πεζοπορίας της Αυστρίας μετατρέπεται σε μια λίμνη, βάθους 10 μέτρων για περίπου μισό χρόνο.

Δείτε φωτό και βίντεο...Στους πρόποδες της οροσειράς Hochschwab,η Πράσινη Λίμνη είναι ένα από τα πιο περίεργα φυσικά φαινόμενα στον κόσμο. Κατά τη διάρκεια των κρύων χειμωνιάτικων μηνών, αυτό το μέρος χρησιμοποιείται σαν πάρκο της χώρας, από πεζοπόρους που έρχονται για να περάσουν λίγο χρόνο μακριά από το αστικό χάος.


Αλλά μόλις ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες, το χιόνι και ο πάγος που ......
καλύπτει την βουνοκορφές αρχίζει να λιώνει και το νερό χύνεται κάτω, γεμίζοντας μια λεκάνη με κρυστάλλινα νερά.

Η Στάθμη των υδάτων πάει από τα 1-2 μέτρα , σε πάνω από 10 μέτρα, στις αρχές του καλοκαιριού. Τα νερά της Green Lake είναι υψηλότερα τον Ιούνιο, όταν αυτό το εξαιρετικό μέρος γίνεται τόπος συνάντησης των δυτών πλέον, που θέλουν να δουν πως μοιάζει ένα κανονικό πάρκο που είναι βυθισμένο. Ψάρια που κολυμπούν σε ξύλινους πάγκους, ένα υποβρύχιο δάσος, τα δέντρα, δρόμοι και γέφυρες, δημιουργούν ένα σουρεαλιστικό σκηνικό, που μοιάζει να ανήκει σε έναν κόσμο έξω από το νερό. Και έτσι ακριβώς είναι τους χειμερινούς μήνες.

Ακόμη και τα δέντρα, ανθίζουν υποβρύχια!!!
ΠΗΓΗ : pikri-sokolata.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item