Συνεχίζουν «προσεκτικά» τις κινητοποιήσεις τους οι ταξιτζήδες

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους, αλλά με πιο "προσεκτικό" τρόπο αποφάσισαν οι ιδιοκτήτες ταξί, κλιμακώνοντας την αντιπαράθεσή ...

Συνεχίζουν «προσεκτικά» τις κινητοποιήσεις

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους, αλλά με πιο "προσεκτικό" τρόπο αποφάσισαν οι ιδιοκτήτες ταξί, κλιμακώνοντας την αντιπαράθεσή τους με το υπουργείο Υποδομών για τους όρους της απελευθέρωσης του επαγγέλματός τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στην έκτακτη συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας τους το Σάββατο, οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις αλλά με πιο διακριτικό τρόπο χωρίς ενέργειες που διώκονται, όπως κλείσιμο δρόμων, λιμανιών και αεροδρομίων, για δύο βασικούς λόγους.
Στόχος είναι να μην στοιχειοθετηθούν αδικήματα όπως η παρακώλυση συγκοινωνιών, μετά και τη σχετική ρητή εντολή του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αλλά επίσης και να μην έρθουν σε σύγκρουση με άλλες επαγγελματικές ομάδες, κυρίως στον τομέα του τουρισμού.
Το Σάββατο, πάντως, οι κινητοποιήσεις των αυτοκινητιστών συνεχίστηκαν με αμείωτη ένταση σε όλη τη χώρα.
Στην ίδια συνεδρίαση αποφασίστηκε, επίσης, να πραγματοποιηθεί μεγάλη συγκέντρωση την Τρίτη έξω από τη Βουλή, καθώς θα συνεδριάσει ο Κοινοβουλευτικός Τομέας Ελέγχου Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ, από τα μέλη του οποίου έχει κληθεί ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννης Ραγκούσης, για να εξηγήσει την πολιτική που ακολουθεί στο θέμα της απελευθέρωσης του επαγγέλματος των ταξί.

ΠΗΓΗ : ethnos.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item