Δείτε ποιοι είναι οι υπουργοί οι οποίοι μετακινούνται αποκλειστικά και μόνο με τα κυβερνητικά αεροσκάφη καθώς δεν "δέχονται" να χρησιμοποιήσουν αεροπλάνα της γραμμής!!!

Στη χώρα που ανθεί η “φαιδρά πορτοκαλέα”, τίποτε πια δεν μας κάνει εντύπωση. Ακόμη και σε εποχές δυσβάσταχτης οικονομικής λιτότητας, ακόμη ...


Στη χώρα που ανθεί η “φαιδρά πορτοκαλέα”, τίποτε πια δεν μας κάνει εντύπωση. Ακόμη και σε εποχές δυσβάσταχτης οικονομικής λιτότητας, ακόμη και σε εποχές που ο Έλληνας μένει άνεργος , ή κλείνει τα μαγαζιά του, ή απλά δεν έχει να φάει, κάποιοι υπουργοί αρνούνται να πάρουν το αεροπλάνο τις γραμμής για τις μετακινήσεις τους και προτιμούν τα κυβερνητικά αεροσκάφη.
Ο Βουλευτής της ΝΔ Μαργαρίτης Τζίμας, έδωσε στη δημοσιότητα πίνακες με τα κόστη των αεροπορικών μετακινήσεων υπουργών από τον Μάρτιο του 2010, μέχρι και τον Απρίλιο του 2011.
Από τα στοιχεία του βουλευτού προκύπτει ότι ο ελληνικός λαός χρεώνεται με χιλιάδες ευρώ για την μετακίνηση υπουργών σε πόλεις μάλιστα του εξωτερικού όπου υπάρχουν 3 και 4 πτήσεις αεροπορικών εταιριών. Εκείνοι προτιμούν όμως τη...χλιδή των κυβερνητικών αεροσκαφών.
Στις δυο πρώτες στήλες αναγράφεται η ημερομηνία αναχώρησης και η ημερομηνία επιστροφής. Στην επόμενη στήλη το επίσημο πρόσωπο που ταξιδεύει (VIP) και στις 2 τελευταίες ο προορισμός και το κόστος. Όπως θα παρατηρήσετε από τους VIP  επιβάτες δεν λείπουν ο πρώην και ο νυν Υπουργός Άμυνας.
ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ και τα συμπεράσματα δικά σας


ΠΗΓΗ : onalert.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item