Μεγάλα στοιχηματικά ποσά από Αμερικανούς στη χρεοκοπία της Ιταλίας!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα αμερικανικά hedge funds στοιχηματίζουν τις τελευταίες ημέρες τεράστια ποσά σε ασφάλιστρα κινδύνου κατά της χρεοκοπί...

Σύμφωνα με το δημοσίευμα αμερικανικά hedge funds στοιχηματίζουν τις τελευταίες ημέρες τεράστια ποσά σε ασφάλιστρα κινδύνου κατά της χρεοκοπίας της Ιταλίας, που δέχτηκε ανελέητη επίθεση από τις αγορές την προηγούμενη εβδομάδα.
 

Την Παρασκευή τα ιταλικά σπρεντ βρέθηκαν σε ρεκόρ δεκαετίας σχεδόν, καθώς παρατηρείται ασυμφωνία για το πρόγραμμα λιτότητας που προωθεί ο Μπερλουσκόνι. 

Το κλίμα είναι ευνοικό για τους κερδοσκόπους καθώς αγοράζοντας αυτά τα προϊόντα και πουλώντας τα σε λίγο διάστημα, όταν εκτοξεύεται η ανησυχία και η τιμή τους, κερδίζουν τεράστια ποσά. 

Σημειώνεται ότι η Ιταλία έχει το δεύτερο μεγαλύτερο δημόσιο χρέος στην Ευρωζώνη, με 120, 6% του ΑΕΠ και χρέος 900 δισ. ευρώ που λήγει μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item