Λουκέτο για ένα μήνα το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας του Βόλου

Την 1η Αυγούστου βάζει λουκέτο και για ένα μήνα το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, καθυστερώντας το κλείσιμο για μία εβδομάδα όπως είχε αρχικά προγρ...

Την 1η Αυγούστου βάζει λουκέτο και για ένα μήνα το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, καθυστερώντας το κλείσιμο για μία εβδομάδα όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, καθώς υπήρχαν εκκρεμότητες που έπρεπε να διευθετηθούν.

Όπως ανέφερε ο αντιπρύτανης αρμόδιος για οικονομικά θέματα, Μιχάλης Ζουμπουλάκης, με το κλείσιμο του Π.Θ. εκτιμάται ότι θα εξοικονομηθούν πενήντα χιλιάδες ευρώ σε ηλεκτρικό ρεύμα, ποσό ελάχιστον βέβαια για να καλύψει τις ανάγκες του Πανεπιστημίου που οφείλει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ σε προμηθευτές μόνο το 2010. 

Σύμφωνα με το kosmoslarissa.gr, το Πανεπιστήμιο πέτυχε να εξοικονομήσει τουλάχιστον 75.000 ευρώ από τη μείωση των ενοικίων κατά 20% στα επτά κτίρια που νοικιάζει στο Βόλο. Μόνο με τον έναν ιδιοκτήτη του κτιρίου Εφραίμογλου στην αρχή της Ιάσονος βρίσκεται στα δικαστήρια, καθώς όχι μόνον δεν αποδέχθηκε τη μείωση, αλλά ζητούσε κι αύξηση.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item