Από την Τουρκία παίρνει ρεύμα η Κύπρος μετά την τραγωδία!

Αντιδράσεις στην Κύπρο προκαλεί η απόφαση της κυβέρνησης να στραφεί για ρεύμα στην Τουρκία για να καλύψει τις ελλείψεις που προκάλεσε η πολύ...

Αντιδράσεις στην Κύπρο προκαλεί η απόφαση της κυβέρνησης να στραφεί για ρεύμα στην Τουρκία για να καλύψει τις ελλείψεις που προκάλεσε η πολύνεκρή έκρηξη στη ναυτική βάση, η οποία κατέστρεψε τον μεγαλύτερο ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό του νησιού.

"Είναι κατάντημα της Κυπριακής Δημοκρατίας να υποχρεώνεται να απευθύνεται στο ψευδοκράτος για παροχή ρεύματος, έστω κι αν αυτό γίνεται κατά τρόπο έμμεσο και με τήρηση του Κανονισμού της Πράσινης Γραμμής", δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου. 

Ο κ. Ομήρου ανέφερε πως θεωρεί "σοφότερο" το θέμα αυτό να τεθεί αύριο στη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου δεδομένου ότι είναι "εξαιρετικά λεπτό ζήτημα" και δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι κάποια στιγμή "το θέμα θα τύχει εκμετάλλευσης από το ψευδοκράτος".

Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος εξέφρασε λύπη και είπε "αν προλάβαινα θα τους έλεγα να μην φέρουν ρεύμα από τα κατεχόμενα και να μην δώσουν ποτέ ρεύμα στην Αρχιεπισκοπή".ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item