Διευθυντής τράπεζας και τελωνειακός πίσω από διεθνές κύκλωμα κοκαΐνης...Σοκαρισμένη η κοινωνία της Φλώρινας από τις συλλήψεις

Τρεις συμπατριώτες μας - εκ των οποίων ένα   ανώτατο στέλεχος τράπεζας  και ένας υψηλόβαθμος  τελωνειακός  από την Φλώρινα - συνελήφθησαν γ...


Τρεις συμπατριώτες μας - εκ των οποίων ένα ανώτατο στέλεχος τράπεζας και ένας υψηλόβαθμος τελωνειακός από την Φλώρινα - συνελήφθησαν για συμμετοχή σε διεθνές κύκλωμα κοκαΐνης. 

Το κουβάρι της πολύκροτης υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται την Πέμπτη όταν σε κοντέινερ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης εντοπίστηκε τεράστια ποσόσητα κοκαΐνης (123 κιλά) από τη Βολιβία με προορισμό τα Σκόπια. 

Το φορτίο υποτίθεται ότι ήταν γεωργικά εργαλεία για την επεξεργασία σόγιας, ωστόσο οι ελληνικές αρχές είχαν τις πληροφορίες τους. Σε συντονισμένη επιχείρηση από ΣΔΟΕ, Δίωξη Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης και του τελωνείου εντοπίστηκε η κοκαΐνη. Σύμφωνα με το ΑΠΕ, στην επιχείρηση συμμετει΄χε και η Ιντερπόλ λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης.

Όπως προέκυψε στο κύκλωμα που δρούσε σε Σερβία και ΠΓΔΜσυμμετείχαν και τρεις Έλληνες από τη Φλώρινα. Ο ένας είναι διευθυντής καταστήματος τράπεζας και ο άλλος τελωνειακός υπάλληλος σε συνοριακό Τελωνείο. 

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν και τέσσερα άτομα στην ΠΓΔΜ και πέντε στη Σερβία. ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item