Η Ελλάδα "τρομάζει" τις ΗΠΑ...

Τώρα που βλέπουν πως  σφίγγουν  τα λουριά και το χρέος  έχει  εκτοξευθεί σε τεράστια μεγέθη, αρχίζουν την παραπληροφόρηση στον λαό τους (που...

Τώρα που βλέπουν πως σφίγγουν τα λουριά και το χρέος έχει εκτοξευθεί σε τεράστια μεγέθη, αρχίζουν την παραπληροφόρηση στον λαό τους (που τόσο καλά την χρησιμοποιούν) για να τους προετοιμάσουν για ενδεχόμενες και ξαφνικές(;;;) περικοπές που απλά θα έχουν ως στόχο την πρόληψη...Γιατί η Αμερική φυσικά δεν "παθαίνει" τίποτα όπως τους λένε(God bless America)!!!
Καλά ξυπνητούρια λοιπόν!!!

Η δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα φοβίζει τους Αμερικανούς, καθώς βλέπουν το χρέος τους να διογκώνεται και οι ΗΠΑ μπαίνουν στο στόχαστρο των αγορών.
Η αμερικανική πρωτεύουσα έχει γεμίσει με διαφημίσεις που έχουν αναρτηθεί σε μέσα μαζικής μεταφοράς, αλλά και σε στάσεις λεωφορείων, και αναγράφουν με μεγάλα γράμματα το σλόγκαν "Επόμενη στάση: Ελλάδα".
"Αν αυξάνετε το όριο χρέους χωρίς να περιορίζετε τις δαπάνες, θα ζήσετε τη δική σας ελληνική τραγωδία", είναι το σχόλιο που συνοδεύει και επεξηγεί τη συγκεκριμένη φράση.
 
"Μη χάσετε την τελευταία μας προσπάθεια να τους πιέσουμε για δημοσιονομική υπευθυνότητα", σημειώνει στη σελίδα του στο Facebook ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Bankrupting America.
 
Καλώντας τους πολίτες να διαδώσουν το μήνυμα, έχει αναρτήσει στη σελίδα ορισμένες φωτογραφίες από τη διαφημιστική αυτή εκστρατεία.
"Αυτό είναι ό,τι αποκαλώ αλήθεια στη διαφήμιση", σχολιάζει ο Mike Flintjer, ενώ η Loretta Cuthbert Castleberry εκφράζει τη βεβαιότητα ότι κάτι τέτοιο πρόκειται να έρθει και για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.
"Δεν υπάρχει αμφιβολία. Ας μας βοηθήσει ο Θεός", σημειώνει χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ : news247.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item