Χάκερ "πέθαναν" τον Ομπάμα!!!

«Πειρατές» του διαδικτύου επιτέθηκαν στον λογαριασμό του δικτύου Fox News στο Twitter, ανακοινώνοντας μέσω της δημοφιλούς ιστοσελίδας κοινων...

«Πειρατές» του διαδικτύου επιτέθηκαν στον λογαριασμό του δικτύου Fox News στο Twitter, ανακοινώνοντας μέσω της δημοφιλούς ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης τη δολοφονία του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα ανήμερα μάλιστα της εθνικής εορτής της 4ης Ιουλίου! «Έκτακτη είδηση: @BarackObama δολοφονήθηκε, δύο τραύματα από πυροβολισμούς αποδείχθηκαν θανάσιμα» έγραφε μία από τις δημοσιεύσεις στη διεύθυνση «@foxnewspolitics», που διάβασαν εκατομμύρια τρομοκρατημένοι αναγνώστες στις Ηνωμένες Πολιτείες.
 
Την ευθύνη ανέλαβε μία ομάδα χάκερ που αυτοαποκαλείται Script Kiddies (διαδικτυακή αργκό για άπειρους χάκερς που χρησιμοποιούν εργαλεία που έχουν αναπτύξει άλλοι). Δύο ώρες μετά την ανάρτησή τους, οι κακόβουλες δημοσιεύσεις ακόμη δεν είχαν κατέβει από την σελίδα του Fox News στο Twitter. Οι χάκερ συνέχισαν απτόητοι τη μακάβρια φάρσα τους, γράφοντας: «@BarackObama μόλις απεβίωσε. Ο Πρόεδρος είναι νεκρός».
 
Το @foxnewspolitics είναι ένας από τους επίσημους λογαριασμούς του συντηρητικού τηλεοπτικού δικτύου στο Twitter, η αυθεντικότητα του οποίου πιστοποιείται από ένα χαρακτηριστικό εικονίδιο στη σελίδα του.
 
Ο λογαριασμός των Script Kiddies στο Twitter, από τον οποίο εμφανίστηκαν επίσης δημοσιεύσεις που έκαναν λόγο για δολοφονία του προέδρου, διεγράφη. Το Fox News είναι το δημοφιλέστερο τηλεοπτικό δίκτυο στις Ηνωμένες Πολιτείες, με τα prime - time προγράμματά του να ξεπερνούν κατά πολύ σε τηλεθέαση εκείνα του CNN και του MSNBC. Τον Μάιο του 2011 η ομάδα χάκερ Lulz Security επιτέθηκε στον δικτυακό τόπο του ομίλου υποκλέπτοντας τα προσωπικά δεδομένα 73.000 υποψηφίων του αμερικανικού X Factor.


ΠΗΓΗ : tovima.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item