Νονοί της νύχτας πιθανότατα πίσω από την έκρηξη σε κλαμπ στη Βάρη

Στα κυκλώματα νονών της νύχτας στρέφονται οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής για την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα στο κλα...

Στα κυκλώματα νονών της νύχτας στρέφονται οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής για την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα στο κλαμπ «Vive Mar» στη Βάρη και από την οποία από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα.


Την ώρα της έκρηξης, το κατάστημα ήταν κλειστό, αλλά ακόμα βρίσκονταν στην κουζίνα πέντε αλλοδαποί του συνεργείου καθαρισμού, οι οποίοι δεν τραυματίστηκαν, ενώ θραύσματα σκορπίστηκαν στην παραλιακή λεωφόρο και προξένησαν ζημιές στο δημαρχείο, που βρίσκεται στην απέναντι πλευρά του δρόμου.

Σύμφωνα με τους πυροτεχνουργούς, ο εκρηκτικός μηχανισμός αποτελείτο από εκρηκτική ύλη που πιθανόν να είναι στρατιωτικό υλικό και ισοδυναμούσε με περίπου 10 κιλά πυρίτιδας, γι' αυτό προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο κατάστημα.

Η συνδεσμολογία της βόμβας μοιάζει με άλλες που έχουν χρησιμοποιηθεί από άτομα του υποκόσμου σε παρόμοιες επιθέσεις.

Το κλαμπ ανήκει σε γνωστό επιχειρηματία, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης και άλλων κέντρων διασκέδασης στην παραλία.

Σημειώνεται ότι ο ιδιοκτήτης έχει πέσει και δύο φορές θύμα ληστείας στο πρόσφατο παρελθόν.

Έρευνες για τη βομβιστική επίθεση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item