Μας το υπόσχεστε αυτό κ.Μπακογιάννη;;; "Αν δεν μπω στη Βουλή, θα φύγω από την πολιτική"

Οι δηλώσεις της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη το πρωί της Τρίτης στην τηλεόραση του Σκάι προκαλούν αίσθηση, καθώς η...

Οι δηλώσεις της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη το πρωί της Τρίτης στην τηλεόραση του Σκάι προκαλούν αίσθηση, καθώς η κ. Μπακογιάννη, αν και υποστήριξε ότι η Δημοκρατική Συμμαχία θα αποτελέσει την έκπληξη των εκλογών, τόνισε ωστόσο ότι, αν το κόμμα της δεν μπει στη Βουλή, θα αποχωρίσει από την πολιτική.

Ακόμη, η  πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας δήλωσε πως η χώρα δεν έχει λόγο να προσφύγει στις κάλπες, παρ’ όλα αυτά, όπως η ίδια ανέφερε,  στην Ελλάδα όλα μπορούν να συμβούν.
Όπως είπε η απόφαση δίνει ένα πλαίσιο σταθερότητας, αλλά τόνισε ότι η κυβέρνηση πρέπει να σοβαρευτεί γιατί ένα χρόνο δεν έκανε τίποτα.
Τέλος να αναφερθεί πως η κ. Ντόρα δεν απέκλεισε την περίπτωση συνεργασίας με κάποιο άλλο κόμμα, εφόσον υπάρχουν κοινές αρχές.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item