Βενιζέλος: Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά με τον ΟΠΑΠ. Έλα όμως που εμείς ξέρουμε τι θα γίνει!

Σχόλιο Psifiakoohiro: Ρίξιμο της μετοχής του ΟΠΑΠ στον πάτο και μετά ξεπούλημα όσο όσο για να μην μας "επιβαρύνει" άλλο...Γνωστές...

Σχόλιο Psifiakoohiro: Ρίξιμο της μετοχής του ΟΠΑΠ στον πάτο και μετά ξεπούλημα όσο όσο για να μην μας "επιβαρύνει" άλλο...Γνωστές ποια οι τακτικές σας!!!

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά άφησε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος αναφορικά με το μέλλον του Οργανισμού Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου, κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.
"Το Υπουργικό Συμβούλιο και η Διυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων επί τη βάσει των εκτιμήσεων των διεθνών μας συμβούλων για την αξία του ΟΠΑΠ, τη χρηματιστηριακή και την αγοραία, θα κάνει στη συνέχεια την καλύτερη επιλογή για το δημόσιο συμφέρον και για τη μείωση του δημόσιου χρέους, ενόψει και της αφομοίωσης των νέων στοιχείων που ενισχύουν την αξία του ΟΠΑΠ, και θα δούμε τι θα κάνουμε. Δεν είναι μια απόφαση που λαμβάνουμε τώρα. Θα την συζητήσουμε στο Υπουργικό Συμβούλιο, θα σας ενημερώσουμε βεβαίως πλήρως ως αρμόδια Επιτροπή, αλλά πρέπει να προηγηθεί πρώτα η διαμόρφωση του πεδίου μέσα στο οποίο κινούμαστε. Να ενισχυθεί ο ΟΠΑΠ και μετά να δούμε ποια θα είναι η καλύτερη αξιοποίησή του", τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Όσον αφορά στο διαδικτυακό στοίχημα τόνισε ότι θα δοθούν άδειες και πρόσθεσε ότι μέσω του νόμου που κατατέθηκε τα ελληνικά τραπεζικά ιδρύματα και οι εγκατεστημένοι στην Ελλάδα πάροχοι τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και υπηρεσιών διαδικτύου δεν θα μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες υποστηρικτικές μη νόμιμων δραστηριοτήτων στοιχήματος στο διαδίκτυο. Αυτό, όπως υποστήριξε, θα διαμορφώσει το περιβάλλον "για να πάμε στο διαγωνισμό για τις άδειες του διαδικτυακού στοιχήματος".
Επίσης, προανήγγειλε και την κατάθεση δύο τροπολογιών στο νομοσχέδιο "Ρυθμίσεις για την ανάπτυξη και τη δημοσιονομική εξυγίανση – Θέματα αρμοδιότητας Υπουργείων Οικονομικών, Πολιτισμού και Τουρισμού και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης". Οι τροπολογίες θα κατατεθούν αύριο και θα αφορούν την αναδιάρθρωση φορέων, συγχωνεύσεις-καταργήσεις φορέων και τα άμεσα μέτρα που σχετίζονται με την αποδοτικότητα της φορολογικής διοίκησης.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item