Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου ταξιτζή για να τον ληστέψουν

Τις λιγοστές εισπράξεις που είχε συγκεντρώσει ένας άτυχος οδηγός ταξί στην νυχτερινή βάρδια του Σαββάτου έβαλαν στόχο άγνωστοι, που τον ξυλο...

Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου ταξιτζή για να τον ληστέψουν
Τις λιγοστές εισπράξεις που είχε συγκεντρώσει ένας άτυχος οδηγός ταξί στην νυχτερινή βάρδια του Σαββάτου έβαλαν στόχο άγνωστοι, που τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου, προκειμένου να τον ληστέψουν.
 

Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Δράκου και Δοϊράνης στην Κυψέλη, περίπου στις 05:00 την Κυριακή, λίγο πριν τελειώσει η βάρδια του άτυχου ταξιτζή.

Οι τρεις άγνωστοι σταμάτησαν το ταξί, έσυραν έξω τον οδηγό και τον ξυλοκόπησαν άγρια για να του πάρουν τις εισπράξεις και τα κλειδιά του οχήματος.

Ο οδηγός, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν συνταξιούχος αστυνομικός, κάλεσε μόνος του τις πρώτες βοήθειες, αλλά άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.ΠΗΓΗ : tanea.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item