Σωκράτη Γκιόλια ένα να ξέρεις... Ιστορία γράφουν πάντα οι χαμένοι!

Δεν ξέρω φίλε Σωκράτη αν εκεί, στον Θεοφοβικό Παράδεισο, έφτασαν οι ληγμένες αναθυμιάσεις των ΜΑΤατζίδικων ασφυξιογόνων του Συντάγματος ή οι...

Δεν ξέρω φίλε Σωκράτη αν εκεί, στον Θεοφοβικό Παράδεισο, έφτασαν οι ληγμένες αναθυμιάσεις των ΜΑΤατζίδικων ασφυξιογόνων του Συντάγματος ή οι ανθρωποφάγες φλόγες από τον κρατήρα των τόνων εκρηκτικών στην ελληνόφωνη Κύπρο.
Εδώ πάντως σίγουρα ζούμε μια Ελληνική ανθρωποφοβική Κόλαση.
Τυχαία, προχθές άκουσα από το βήμα του Ελληνικού κοινοβουλίου, τον υπουργό προστασίας του Πολίτη, ντυμένο με αστραφτερό γκρι ταγιέρ, να δηλώνει άγνοια για την πολύμηνη έρευνα της ΕΛ.ΑΣ για τη δολοφονία σου, ομνυόμενος κα με τα δυό χέρια, στο όνομα της αγίας ελληνικής δημοκρατίας να δώσει στη δημοσιότητα άμεσα τις εκθέσεις για τα περιεχόμενα των σκληρών δίσκων των υπολογιστών σου.
(Σκεφτόμουν πως αν αυτός ο τραγικά αδιέξοδος δημόσιος τύπος, ζούσε στην άδεια πια πολυκατοικία στην Ηλιούπολη στα σκαλιά της οποίας κατακρεουργήθηκες πέρυσι με «δημοκρατικό» τρόπο, κι όχι μερικά μέτρα πίσω από το άγαλμα κάποιου αρχαίου Περικλή στο Χολαργό, να είχε ακούσει τις νύχτες το κλάμα των παιδιών σου ή της γυναίκας σου.
Η σφουγγαρίστρα της κ. Παπουτσή, η ίδια που θα είχε στραγγίσει το δημόσια εκτεθειμένο σου Ιουλιανό αίμα, ίσως να ξέπλενε την δημόσια πολιτική αιδώ από τις στρατιωτικές γαλότσες του υπουργού συζύγου εκπορθητή... Η κόρη Παπουτσή ίσως να μοίραζε στα ορφανά σου παιδιά μπαγιάτικα marsh mallows αγορασμένα από Έλληνα μπακάλη στην Νέα Υόρκη, εκεί που σπουδάζει – κι εκεί που σίγουρα ΔΕΝ θα σπουδάσουν τα δικά σου ορφανά από πατέρα παιδιά. Κι άκου, ρε φίλε, δημόσια αυτό το κυβερνητικό φασιστικό σκουλήκι μας λέει ότι απειλείται η ζωή της γυναίκας και της κόρης του... Σκοτώνουν ρε ποτέ παιδιά πλουσίων οι ''τρομοκράτες''; Τα δικά σου παιδιά σκοτώσαν ρε Σωκράτη.)
Τα βλέπεις, τα ακούς;
Σε αφήνουν να σκεφτείς εκεί ελεύθερα;
Σε λογοκρίνουν;
Έχεις κι εκεί διευθυντές και ρουφιάνους;
Το GPS του Παραδείσου έχει σωστές συντεταγμένες της πλατείας Συντάγματος;
Πάτε κι εκεί διακοπές στη θάλασσα, κι αφήνετε στη μέση «επαναστάσεις»;
Κατηφόριζα τη Σίνα προχθές, και σε είδα να κάθεσαι πάλι στα σκαλοπάτια εκεί, Σίνα και Ακαδημίας γωνία.
Στο χέρι η ίδια αθλητική εφημερίδα.
Οι ίδιες αγωνίες.
Το βλέμα πάντα καρφωμένο στο Θεό.
Σωκράτη Γκιόλια, ιστορία γράφουν πάντα οι χαμένοι...
Όλοι οι υπόλοιποι, βάζουν το χέρι πρώτα στα υβριδικά τους γεννητικά όργανα κι ύστερα υπογράφουν δημόσιες εκχωρήσεις, καταδίκες, συνδικαιούχους σε τραπεζικές θυρίδες στην Πανεπιστημίου, τσεκ ελβετικών φράγκων στην Ελβετία και απολύσεις...οπλίζουν τα χέρια τζάμπα ''τρομοκρατών''...
Τα παιδιά σου και τα μάτια σου ρε...
(φίλε έχεις χάσει πάντως επεισόδια με αντιπρόεδρο Θεόδωρο Πάγκαλο...)ΠΗΓΗ : mediasoup.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item