ΝΔ: «Ανεύθυνος παρατηρητής ο πρωθυπουργός»...Πρέπει να πάρει θέση για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους ταξιτζήδες και τον Γιάννη Ραγκούση

Αφού χαρακτηρίζει τον Γιώργο Παπανδρέου "ανεύθυνο παρατηρητή" για το θέμα της απεργίας των ταξί, ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχε...

Αφού χαρακτηρίζει τον Γιώργο Παπανδρέου "ανεύθυνο παρατηρητή" για το θέμα της απεργίας των ταξί, ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, ζητά από τον πρωθυπουργό να πάρει σαφή θέση στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ των κκ Ρέππα και Ραγκούση, οι οποίοι -όπως τονίζει σε δήλωσή του- συνεχίζουν την προσωπική τους βεντέτα σε βάρος της κοινωνίας και της οικονομίας, υπονομεύοντας τη βαριά μας βιομηχανία, τον τουρισμό.
 

Όπως επισημαίνει ο κ. Μιχελάκης, ο κ. Ρέππας επιμένει στη ρύθμιση που είχε αποφασίσει, η οποία συνέδεε τον αριθμό των αδειών με τον πληθυσμό κάθε περιοχής, ενώ ο κ. Ραγκούσης "αδειάζει", για μια ακόμη φορά, τον προκάτοχό του και ρίχνει λάδι στη φωτιά, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι ρυθμίσεις Ρέππα ευνοούν «αγοραπωλησίες αδειών με μαύρα χρήματα», τη φοροδιαφυγή και την παραοικονομία. 

"Μπροστά σε όλα αυτά, ο πρωθυπουργός οφείλει να πάρει θέση και να πει, επιτέλους, με ποιόν συμφωνεί: Με τον κ. Ραγκούση ή τον κ. Ρέππα; Γιατί δεν μπορεί να έχει δώσει την έγκρισή του στη ρύθμιση Ρέππα και ταυτόχρονα να συμφωνεί με τον κ. Ραγκούση, ο οποίος επιχειρεί να επιβάλει τα ακριβώς αντίθετα", δηλώνει ο εκπρόσωπος της ΝΔ, ο οποίος υπενθυμίζει πως θέση του κόμματός του είναι η απελευθέρωση του επαγγέλματος με τους ίδιους κανόνες που ισχύουν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης».

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item