«Δεν υπάρχει εναλλακτική επιλογή από το να βοηθήσουν την Ελλάδα»

Αυτά τα λόγια είπε ο Μίκαελ Ντίκμαν, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Allianz, της μεγαλύτερης ασφαλιστικής εταιρίας της Γερμανίας, δήλωσε ότι δε...

«Δεν υπάρχει εναλλακτική από το να βοηθήσουν την Ελλάδα»


Αυτά τα λόγια είπε ο Μίκαελ Ντίκμαν, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Allianz, της μεγαλύτερης ασφαλιστικής εταιρίας της Γερμανίας, δήλωσε ότι δεν υπάρχει εναλλακτική για τους Ευρωπαίους από το να βοηθήσουν την Ελλάδα να ξεπεράσει τις δυσκολίες της, σύμφωνα με την αυριανή έκδοση του γερμανικού περιοδικού Der Speigel. 

Μία χρεοκοπία της Ελλάδας θα έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο από την πτώχευση της Lehman Brothers, δήλωσε ο Ντίκμαν, τονίζοντας ότι για τη βοήθεια της Ελλάδας, οι πιστωτές χρειάζονται και κάποια ασφάλεια, ειδάλλως κανένας ιδιωτικός επενδυτής δε θα είναι έτοιμος να επενδύσει εκεί.

Ο κ. Ντίκμαν πρότεινε ότι κάποια από τα χρήματα που θα χορηγηθούν στον μηχανισμό διάσωσης της Ευρωζώνης θα μπορούσαν για παράδειγμα, να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργηθεί μια ασφάλεια πιστώσεων, η οποία θα εγγυάται μέχρι και το 90% της ονομαστικής αξίας των δανείων.ΠΗΓΗ : newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item