Το πόρισμα της Αστυνομίας έβγαλε αθώο το βίντεο...Δεν περιμέναμε και κάτι άλλο κύριοι από εσάς! Ντροπή σας!

Στην Εισαγγελία Πλημμελιοδικών Αθηνών υποβλήθηκε προανακριτικό υλικό που συλλέχθηκε σχετικά με το βίντεο που είχε προβληθεί στο Alter. Σύμ...

Στην Εισαγγελία Πλημμελιοδικών Αθηνών υποβλήθηκε προανακριτικό υλικό που συλλέχθηκε σχετικά με το βίντεο που είχε προβληθεί στο Alter.


Σύμφωνα με την αστυνομία, "όπως προέκυψε από την έρευνα, τα άτομα που εμφανίζονται στο βίντεο με πολιτική περιβολή είναι ιδιώτες, εργαζόμενοι της Ε.ΘΕ.Λ., οι οποίοι το μεσημέρι της Τρίτης συμμετείχαν σε πορεία στην πλατεία Συντάγματος και εγκλωβίστηκαν, επί δίωρο περίπου, εντός στοάς επί της οδού Όθωνος, μετά από επίθεση και βιαιοπραγίες, που δέχθηκαν από μεγάλο αριθμό αγνώστων".

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη "ιδιώτες που αντελήφθησαν το περιστατικό αλλά και οι ίδιοι ενημέρωσαν τηλεφωνικά το Κέντρο της Άμεσης Δράσης. Διμοιρία της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, με εντολή του Κέντρου Επιχειρήσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, μετέβη στο σημείο και αφού τους απεγκλώβισε τους οδήγησε με ασφάλεια στο δεξί φυλάκιο της Βουλής (Όθωνος). Στο σημείο παρέμειναν επί είκοσι λεπτά περίπου και μετά αποχώρησαν".

To βίντεο


ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item